Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-21 ΟΙ ΜΑΝΑΒΗ / ΠΑΡΙΣΑΚΗ

Μπορεί η Ιωάννα Παρισάκη και η Δήμητρα Μαναβή να ηττήθηκαν στον 3ο προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος U21 που διεξάγεται στην Λάρνακα της Κύπρου, ωστόσο ρίχνονται στη μάχη του κυρίως ταμπλό.
Πως συνέβη αυτό; Η Ελληνική ομάδα ήταν μία από τις πέντε lucky losers που πήραν μια δεύτερη ευκαιρία και έτσι βρέθηκε στον όμιλο F’ μαζί με τις Τσεχία, ΗΠΑ, Ουκρανία, Ελβετία, Κύπρο (Χατζηκωνστάντα, Ζακχαίου)
 
Βρέθηκαν στο κυρίως ταμπλό ως lucky losers, αλλά από τη στιγμή που τους δόθηκε η ευκαιρία η Εθνική ομάδα U21 Μπιτς Βόλεϊ Γυναικών δείχνει αποφασισμένη να την εκμεταλλευτεί.

Η Δήμητρα Μαναβή κι η Ιωάννα Παρισάκη ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά που διεξάγεται στη Λάρνακα καθώς επικράτησαν με 2-0 της Τσεχίας και στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας θα αντιμετωπίσουν την Ελβετία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Παρισάκη / Μαναβή - Ντοστάλοβα, Κομάρκοβα (Τσεχία) 2-0 (21-15, 21-17), Κνούντσεν / Στρέιντζ (ΗΠΑ) - Μπέτσχαρτ, Έιχολτζερ (Ελβετία) 1-2 (14-21, 21-17, 14-16),
Σουλίμα / Ουντοβένκο (Ουκρανία) – Χατζηκωστάντα / Ζακχαίου (Κύπρος) 2-0 (21-15, 21-17)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...