Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

3ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΦΗΒΩΝ Ο ΦΩΤΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ ΣΤΑ 50μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ

«Χάλκινος» ο Μυλωνάς με ρεκόρ
Στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων, στο Ντόρντεχτ της Ολλανδίας ανέβηκε ο Φώτης Μυλωνάς.
Στους απογευματινούς τελικούς επιβεβαίωσε την εξαιρετική παρουσία του και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 50 μέτρα ελεύθερο. Παράλληλα  κατέρριψε και το πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων με επίδοση 22:56.
Ο Παναγιώτης Χιώτης  κατέλαβε την 7η θέση στα 400 μέτρα Μικτή Ατομική με χρόνο 4:28:04 ενώ η Ηλέκτρα Λέμπλ δεν τα κατάφερε να περάσει στον τελικό και έμεινε στη 12η θέση στα 50 μέτρα πεταλούδα με επίδοση 27:95.
Τέλος, στην 7η θέση τερμάτισαν οι Χρήστου, Αϊβαλιώτης , Μυλωνάς και Χιώτης στον τελικό των 4x100 μέτρων στη Μικτή Ομαδική. Οι αθλητές μας ολοκλήρωσαν τη κούρσα με χρόνο 3:47:72.
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την νέα μεγάλη επιτυχία που σημειώθηκε στην Ολλανδία. Η τρίτη θέση είναι μία εξαιρετική επίδοση και είμαι πολύ χαρούμενος για την επίτευξή της. Είναι το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο που καταλαμβάνω σε ανάλογους αγώνες. Αν η πρώτη θεωρείται τυχαία η δεύτερη δηλώνει ικανότητα. Είχα συχνή επικοινωνία με τον προπονητή μου Χρυσάφη Βαγγελακάκη και παρόλο που αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες στον ημιτελικό σχετικά με την εκκίνηση, κατάφερα να είμαι ανταγωνιστικός στον μεγάλο τελικό και να μπορέσω να φτάσω στην κατάκτηση αυτού του μεταλλίου», ήταν τα λόγια του Μυλωνά.
sportshero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...