Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ / ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ ''ΚΑΡΑΒΙ''



Δεύτερο χρυσό για Αγγελοπούλου, Χρήστου
 
Για δεύτερη συνεχόμενη φορά οι Αγγελοπούλου / Χρήστου κατέκτησαν την κορυφή σε τουρνουά Μάστερς. Ο τελικός του Σχινιά απέναντι στις Λαδένη / Τσοπούλου δεν αποδείχθηκε εύκολη υπόθεση για αυτές, ωστόσο επικράτησαν με 2-1 και πανηγυρίζουν άλλο ένα χρυσό μετάλλιο. Η Μαριότα και η Εύη δείχνουν από την αρχή ότι είναι ένα από τα φαβορί για τον φετινό τίτλο αφού... σκούπισαν τα 2 Μάστερς και μάλιστα το δεύτερο προερχόμενες από το ταμπλό ηττημένων.
 
Οι πρωταθλήτριες της Θεσσαλονίκης μπήκαν πολύ δυνατά και με φοβερή συγκέντρωση κατάφεραν να επιβάλλουν πλήρως το ρυθμό τους.
Με την πλάτη στον τοίχο στο β’ σετ οι Λαδένη / Τσοπούλου προσπάθησαν και κατάφεραν να κουράσουν τις αντιπάλους τους σημαδεύοντας στο σερβίς τους την Χρήστου και παράλληλα με καλό μπλοκ ισοφάρισαν σε 1-1 διατηρώντας "ζωντανές" τις ελπίδες τους για τίτλο. Στο τελευταίο σετ έγινε μεγάλη μάχη, καθώς οι φιναλίστ τα έδωσαν όλα για τον τίτλο. Τελικά στο 14-13 το σερβίς της Λαδένη, έγειρε την πλάστιγγα της νίκης για τις βασίλισσες της Καρδίας, που πανηγύρισαν το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο τους πέφτοντας αγκαλιασμένες στην άμμο.
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...