Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ 0-3 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Γιώργος ΜΟΣΧΟΒΑΚΗΣ
Εντός έδρας ήττα για το αντρικό μας τμήμα από τον ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ με 0-3 (22-25, 23-25, 20-25).
Η ομάδα μας έπαιξε καλό βόλει, διεκδίκησε επί ίσους όρους τη νίκη, αλλά στις λεπτομέρειες ήταν πιο ψύχραιμο το Ρέθυμνο και πήρε την πολύτιμη νίκη.
Στο 1ο σετ, μπήκαμε με πολύ όρεξη και προηγηθήκαμε με 13-9, διατηρώντας κάποια διαφορά μέχρι το 22-20. Στο σημείο αυτό, το Ρέθυμνο βρέθηκε με την καλή του περιστροφή με Ζουπάνι στη θέση του σέρβις και με σερί 0-5, προηγήθηκε με 0-1.
Στο 2ο σετ, το Ρέθυμνο διατηρούσε μια ισχνή διαφορά, όμως και πάλι προηγηθήκαμε με 22-20, όμως και πάλι πέσαμε στην καλή περιστροφή του Ρέθυμνου, που και πάλι ανέστρεψε τη διαφορά και προηγήθηκε με 0-2.
Στο 3ο σετ, η ομάδα μας μπήκε εμφανώς με ψυχολογία απογοήτευσης και το Ρέθυμνο κρατούσε από την αρχή διαφορά 3-5 πόντων την οποία συντήρησε μέχρι το τέλος.
Συμπερασματικά, ενώ παίζουμε καλό βόλει, φαίνεται ότι κάτι μας λείπει, ώστε να μπορέσουμε να μετουσιώσουμε την καλή μας απόδοση σε πόντους. Είναι συχνό το φαινόμενο να χάνουμε σετς στον πόντο. Είναι σίγουρο, ότι αυτό πολύ γρήγορα, θα αναστραφεί.
Η διαιιτησία των κ.κ. Παπαστάμου και Βελώνη, μας άφησε με παράπονα, σε ότι αφορά τις επαφές στο φιλέ σε κρίσιμα σημεία.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Πλήθης) Μοσχοβάκης, Μπαλτάσης, Μπουλγάρου, Κογκαλίδης, Παπαθανασίου, Μαρμαρινός, Ρούσσος (λ), Τζαννετουλάκος, Δεληπρίμης, Στρατηγός, Μαλαματίνας, Φελερής.
ΡΕΘΥΜΝΟ: (Πρασανάκης) Μπονατάκης, Κοτσιλιάνος, Διαμαντάκης, Ζουπάνι, Κόκκινος, Παλιουδάκης, Λαδάκης (λ), Χνάρης.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...