Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΡΜΕΝΙΚΗ 0-3 ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ

Με εντός έδρας ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο β΄γύρο του πρωταθλήματος το τμήμα των παίδων μας από την ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΚΗ με 0-3 (17-25, 15-25, 23-25).
ΠΑΝΩ: Λευτέρης ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ (Πρόεδρος Επιτροπής Πετοσφαίρισης), Νίκος ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ (β΄ προπονητής), Λεωνίδας ΑΡΧΟΝΤΗΣ, Πρόδρομος ΑΜΟΡΙΑΝΟΣ, Ρενάλντο ΛΕΚΑΙ, Στέφανος ΔΑΡΔΑΝΟΣ, Γιώργος ΤΖΑΝΝΕΤΟΥΛΑΚΟΣ, Δέσποινα ΑΓΡΙΑΝΙΤΗ (β΄ προπονήτρια), Μαίρη ΑΝΘΗ (έφορος) ΚΑΤΩ: Παντελής ΒΕΣΤΑΚΗΣ, Στέλιος ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ, Θεόδωρος ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ, Σταύρος ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, Μιχάλης ΑΜΟΡΙΑΝΟΣ
Η ομάδα μας απέδωσε μέτριο βόλει στα δύο πρώτα σετς, αλλά στο 3ο η απόδοση της ανέβηκε κατακόρυφα με αποτέλεσμα να διεκδικήσει επί ίσοις όροις την κατάκτηση του. Όμως στο 23-24, καθαρός άσος του Λεκάι με τη μπάλα τουλάχιστον μισό μέτρο μέσα, δόθηκε άουτ με απόφαση της κας. Λιάκου, ξεσηκώνοντας τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες από τους αθλητές μας. Αποτέλεσμα αυτών ήταν να γραφτούν παρατηρήσεις στο φ.α. και να κρατηθεί το δελτίο του αθλητή μας Βεστάκη.
Μια συμβουλή προς τους μικρούς αθλητές μας. Στη ζωή σας, από τα μαθητικά σας χρόνια, στον αθλητισμό, στο στρατό και αργότερα στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, θα συναντήσετε πολλές αδικίες που θα σας κάνουν έξαλλους. Αυτή η στιγμή είναι αυτή που θα πρέπει να ελέγχετε τον εαυτό σας και η αντίδραση σας θα πρέπει να είναι μετά από πολύ σκέψη. Όταν νοιώθετε ότι σας αδικούν, διαχειριστείτε το θυμό μας, αλλά και να τον μετατρέψετε σε δίκαιη διεκδίκηση. Πώς; Με το ηρεμήσεις και να απαντήσεις με πόντο στην επόμενη φάση. Και αν δεν υπάρχει επόμενη φάση, όπως τώρα; Στον επόμενο αγώνα, για να αποδείξεις την αδικία και ότι είσαι καλύτερος.
Αν εξαιρέσουμε την τελευταία φάση με αυτή την περίεργη απόφαση, η διαιτησία των κυριών Λιάκου και Κατερλή, ήταν καλή.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Μαρμαρινός) Βεστάκης, Λεκάι, Αμοριανός Π., Τζαννετουλάκος, Δαρδανός, Κογκαλίδης, Θωμόπουλος (λ), Διαμαντής, Αμοριανός Μ., Αρχοντής.
ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΚΗ: (Τσιόκας) Αξιώτης, Τσεμενιάν, Πογοσιάν, Νουριάν, Γεζεκελιάν, Μαργκαριάν.
Στους υπόλοιπους αγώνες της 6ης αγωνιστικής:
ΚΥΖΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 3-0
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (18-00) 12
2. ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΚΗ (15-07) 11
3. ΑΠΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΥΖΙΚΟΣ (11-11) 09 (2)
4. ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (12-09) 09 (1)
-----------------------------------------------------
5. ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (04-16) 07
6. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (01-18) 06  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...