Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ 2-3 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

ΟΡΘΙΟΙ: Γιώργος ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ (Γ. Γραμματέας), Γιάννης ΠΛΗΘΗΣ (προπονητής), Αντώνης ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Νίκος ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ, Βαγγέλης ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ, Γιώργος ΜΟΣΧΟΒΑΚΗΣ, Ελντιόν ΜΠΟΥΛΓΑΡΟΥ, Γιώργος ΜΠΑΛΤΑΣΗΣ, Νίκος ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ (έφορος). ΚΑΘΙΣΤΟΙ: Μανώλης ΔΕΛΗΠΡΙΜΗΣ, Χρήστος ΡΟΥΣΣΟΣ, Παναγιώτης ΦΕΛΕΡΗΣ, Γιώργος ΤΖΑΝΝΕΤΟΥΛΑΚΟΣ, Κωστής ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ, Θοδωρής ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ.
Τη δεύτερη ήττα μας, αυτή τη φορά εντός έδρας, υπέστη το αντρικό μας τμήμα από τον ΕΘΝΙΚΟ Π. με 2-3 (24-26, 18-25, 25-14, 25-17, 13-15) σε 2 ώρες και 13΄.
Ο αγώνας ήταν πάρα πολύ καλός ποιοτικά και οι δύο ομάδες πρόσφεραν πολύ καλό θέαμα στους πάρα πολλούς φίλους τους που παρακολούθησαν τον αγώνα.
Ο αγώνας ξεκίνησε και μετά από αμοιβαία συννενόηση οι δύο ομάδες έχασαν το πρώτο τους σέρβις, ο Παπαθανασίου για τη Δραπετσώνα και ο Σιώπης για τον Εθνικό, σύμφωνα με την παρότρυνση που δεχτήκαμε από τον Πήγασο Νέου Κόσμου, ενώνοντας και εμείς τη φωνή μας για την απελευθέρωση της Ghoncheh Ghavami, της 25άχρονης Ιρανοβρετανής η οποία κρατείται από τις 20 Ιουνίου σε φυλακή της Τεχεράνης πληρώνοντας την συμμετοχή της σε μια διαδήλωση όπου μαζί με άλλες Ιρανές ζητούσαν να τους επιτραπεί το δικαίωμα να παρακολουθήσουν αγώνες του World League.
Στο 1ο σετ, οι ομάδες πήγαν πόντο - πόντο μέχρι το 23-22, όμως στο σημείο αυτό, άσσος του Δεληπρίμη, δόθηκε άουτ, με αποτέλεσμα να αλλάξουν σε πολύ κρίσιμο σημείο δύο πόντοι, ενώ στη συνέχεια ο Εθνικός πιο ψύχραιμος κατάφερε και προηγήθηκε με 0-1.
Στο 2ο σετ, ο Εθνικός ξεκίνησε καλύτερα, παίρνοντας μεγάλες διαφορές και δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-2, εκμεταλλευομένος άριστα τα λάθη μας.
Από το 3ο σετ, όμως και μετά, είχαμε μια εντυπωσιακή άνοδο στην απόδοση της ομάδας μας, και με εύκολο τρόπο, ισοφαρίσαμε σε 2-2.
Το 5ο σετ, είχε εξέλιξη που έσπαγε καρδιές. Οι ομάδες πήγαν πόντο - πόντο μέχρι το 12-12, όμως ο Εθνικός πιο ψύχραιμος σε αυτά τα κρίσιμα σημεία, κατάφερε να κατακτήσει το δίποντο.
Από τη διαιτησία των κ.κ. Νικολόπουλου και Τοψιδέλη, έχουν παράπονα και οι δύο ομάδες, όμως αν στο κρίσιμο σημείο του 1ου σετ, ο κ. Νικολόπουλος έβλεπε καλύτερα τον άσσο, τότε ίσως να μιλάγαμε για καθαρή νίκη της ομάδας μας. Όμως η ιστορία δε γράφεται με τα ...αν.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Παπαθανασίου, Μαρμαρινός, Μοσχοβάκης, Μπαλτάσης, Μπουλγάρου, Κογκαλίδης, Ρούσσος (λ), Τζαννετουλάκος, Δεληπρίμης, Μαλαματίνας, Φελερής, Στρατηγός.
ΕΘΝΙΚΟΣ Π. (Παπαδόπουλος) Μανιάτης, Σιώπης, Λαμπρινός, Δημητρίου, Τραπεζουντίδης, Χατζηδημητρίου, Κουβουτσάκης (λ), Μήτσης (λ), Ξυλούρης, Αδαμόπουλος, Γκανιάς, Μαμάης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...