Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΧΑΝΙΑ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-0 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Κωστής ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ
Την πρώτη του ήττα υπέστη το αντρικό μας τμήμα στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ με 3-0 (25-18, 25-23, 25-14).
Η ομάδα μας για μια ακόμα φορά έπαιξε καλό βόλει, αλλά η ανωτερότητα των Χανίων ήταν εμφανής και δίκαια έφτασαν στην κατάκτηση του τρίποντου.
Στο 1ο σετ, τα Χανιά πήραν διαφορά μετά το 8-8, με 11-8, 18-12, 21-16 και εύκολα προηγήθηκαν με 1-0.
Στο 2ο σετ και πάλι τα Χανιά ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν με 11-7, 14-9, όμως η ομάδα μας με συντονισμένες προσπάθειες κατάφερε να ισοφαρίσει με 23-23 με τα Χανιά να είναι πιο προσεκτικοί σε αυτά τα κρίσιμα σημεία και να προηγούνται με 2-0. Η τύχη του σετ αυτού μπορεί να ήταν διαφορετική, αν δεν είχαμε δύο αβλεψίες των διαιτητών υπέρ των Χανίων, στους κρίσιμους τελευταίους πόντους.
Στο 3ο σετ, η ομάδα μας αδυνατούσε να παρακολουθήσει την εξέλιξη του αγώνα και από το 11-8 και μετά, τα Χανιά επικράτησαν εύκολα.
Συμπερασματικά μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ομάδα μας και η ήττα αυτή, δε μας βγάζει καθόλου εκτός του στόχου μας, που είναι η γρήγορη αποφυγή του υποβιβασμού.
Διαιτητές: Βλαχάκης, Βογιατζής.
ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ: (Μπουτσουρής - Μπουρμπάκης) Καπίρης, Κουτρουμπάκης, Φίνος, Παπαδημητρίου, Πουλής, Ψάρρας, Πολυμερόπουλος (λ), Κατσαούνης, Καλογεράκης, Δεληπρίμης, Καλογεράκης.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Μαρμαρινός, Μοσχοβάκης, Στρατηγός, Μπουλγάρου, Μαλαματίνας, Μπαλτάσης, Ρούσσος (λ), Δεληπρίμης, Φελερής, Κογκαλίδης.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...