Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Στο κλειστό του Ρέντη με το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ που θα μεταδοθεί απευθείας στις 19.30 από το Novasports-3 πέφτει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Volleyleague.
Με σύμμαχο την απόλυτα θετική παράδοση, που τον θέλει αήττητο από τους «κιτρινόμαυρους» σε 18 αγώνες πρωταθλήματος, αλλά και την ανεβασμένη ψυχολογία από το αήττητο σερί σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο νταμπλούχος Ελλάδας υποδέχεται την κάτοχο του Λιγκ Καπ, του επί 7 χρόνια «ερυθρόλευκου» άσου στο παρελθόν, Χόρχε Ελγκέτα και του επί δύο χρόνια τέως αρχηγού του Ολυμπιακού, Ανδρέα Ανδρεάδη.
Μαρούλης: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»
Με αισιοδοξία που απορρέει από την αήττητη πορεία της ομάδας του, ο άσος των γηπεδούχων, Θάνος Μαρούλης σε δηλώσεις του στο Volleyplanet απηύθυνε πρόσκληση στους οπαδούς του Ολυμπιακού να δώσουν βροντερό παρών στο «Μελίνα Μερκούρη»: «Ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δυο μεγάλες ομάδες. Εμείς σε αντίθεση με την ΑΕΚ, που έχει τα προβληματάκια της, είμαστε σε πολύ καλή τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά, κατάσταση.
Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας και ζητάμε την συμπαράστασή του, καθώς αρχής γενομένης από την ΑΕΚ, μας περιμένει ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα και θέλουμε να φτάσουμε τους στόχους μας και στο τέλος να πανηγυρίσουμε μαζί τους πολλές επιτυχίες».
Ανδρεάδης: «Για τους εαυτούς και το σύλλογό μας»
Από την πλευρά της ΑΕΚ, που πέρα από την απουσία του τραυματία Πέτρογλου αλλά και την οικονομικής εκκρεμότητας, που δεν επιτρέπει την έκδοση του δελτίου του Μπουρκόφσκι, ο επί τριετίας πρώην κεντρικός των ερυθρόλευκων, Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ: «Είναι ένας ακόμα δύσκολος αγώνας για την ομάδα μου. Παρόλα τα προβλήματα η ομάδα έκανε καλές προπονήσεις όλη την εβδομάδα. Μαζί με τον προπονητή μας προσπαθούμε να αφήνουμε τις σκοτούρες στα αποδυτήρια και να κοιτάμε τη δουλειά μας.
Παίζουμε για τους εαυτούς μας και τον σύλλογο που εκπροσωπούμε. Ο Ολυμπιακός έχει ομάδα με πολλές λύσεις και πολλούς παίκτες με εμπειρία. Έχει και τρωτά σημεία. Τα βλέπουμε, τα έχουμε επισημάνει αλλά μέχρι να πούμε πως καταφέρνουμε να κάνουμε στο γήπεδο αυτό που πρέπει για να νικήσουμε υπάρχει απόσταση. Για μένα δε μετράνε οι παραδόσεις. Όποια ομάδα παίξει καλύτερα και οι παίκτες της το πιστεύουν μπορεί να νικήσει».
volleyplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...