Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ



Σουπερ ντέρμπι κορυφής στο «παλατάκι»
  Το πιο σπουδαίο ντέρμπι της φετινής σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό (22/11, 17.00, Novasports-4, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Βασιλειάδης), με έπαθλο την κορυφή της βαθμολογίας. 
 Eίναι η πρώτη φορά σε κανονική περίοδο πρωταθλήματος που ο ΠΑΟΚ διεκδικεί από τον Ολυμπιακό το αήττητο και το προβάδισμα στον βαθμολογικό πίνακα σε μία αναμέτρηση που έχει ξεχωριστή σημασία και για τους πρωταγωνιστές του. Ο Βασίλης Κουρνέτας και ο Ερνάντο Γκόμεζ που πριν από 10 χρόνια ήταν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό είναι ο πασαδόρος και ο διαγώνιος του δικεφάλου και θα υποδεχτούν την παλιά τους ομάδα. Κι αν για τον Γκόμεζ ο Ολυμπιακός είναι μια παλιά ανάμνηση, για τον Κουρνέτα είναι η ομάδα που τον περασμένο Μάιο πανηγύρισε το νταμπλ. Αμφότεροι, πάντως, έχουν παίξει και πάλι αντίπαλοι του Ολυμπιακού. Ο Κουρνέτας από τη θητεία του σε Φοίνικα και ΕΑΠ και ο Γκόμεζ στον Παναθηναϊκό.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες για να καλυφθεί η θέση του Αμερικανού ακραίου Μπραντ Λόουσον που έφυγε δεν βρέθηκε κάποια αξιόπιστη λύση και μοιραία ο Δημήτρης Εφραιμίδης θα σηκώσει όλο το βάρος μαζί με τον Σαφράνοβιτς στη δυάδα των ακραίων.Η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει κάνει μεγάλη κινητοποίηση για να πείσει τους οπαδούς του δικεφάλου να υποστηρίξουν κόσμια την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη.

Χωρίς Χριστοφιδέλη, επιστροφή Τζελάτι

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη χωρίς τον Κώστα Χριστοφιδέλη που συνεχίζει τη θεραπεία στον καρπό του, ενώ στο ρόστερ του έχει τον Αινεία Τζελάτι που τη περσινή σεζόν αγωνίζονταν στον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους και στο ντέρμπι με τον δικέφαλο για να μην αφήνουν κανέναν να τους αμφισβητήσει εντός των τειχών.

Προβάδισμα Ολυμπιακού

Από το 1998 οπότε και καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων (στα 25 και κατάργηση αλλαγής) έχουν γίνει 38 αγώνες πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες με 33-5. Με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ έχουν γίνει 19 αγώνες και ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες με 15-4.

volleynews.gr
ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας με 11 πόντους.
Επίσης στις 20:00 στο NOVASPORTS4, μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα Εθνικός Αλ. - ΑΕΚ, για την Α1 αντρών.
Ο Εθνικός Αλ., είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας με 10 πόντους και η ΑΕΚ στην 9η με 3 πόντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...