Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ drikos.weebly.com

Εδώ και λίγες ημέρες υπάρχει στο διαδικτυακό αέρα ο προσωπικός ιστότοπος του ομοσπονδιακού προπονητή κ. Σωτήρη ΔΡΙΚΟΥ, το οποίο, όπως μας λέει ο ίδιος στο καλωσόρισμα του: 
 ''Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,
Σίγουρα το Fb ή το Linkedin είναι πιο εύκολοι τρόποι επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης. Όμως δύσκολα εκεί μπορείς να εκθέσεις τις απόψεις και τις δραστηριότητές σου με λεπτομέρειες. Όντας χρόνια στο χώρο του Βόλεϊ σαν αθλητής, προπονητής, καθηγητής Φυσικής Αγωγής σκέφτηκα ότι για να κάνουμε λίγο καλύτερο το χώρο μας χρειάζεται οι απόψεις μας να είναι πλήρεις & δημοσιοποιημένες έτσι ώστε να είναι στη  κρίση  όσων ενδιαφέρονται.
 Είναι κρίμα γιατί τα άθλημα τα τελευταία χρόνια έχει πέσει θύμα  της ανώνυμης γνώμης, άποψης ενίοτε και καταγγελίας. Αντιμετωπίζουμε συχνά δημοσιολογούντες με μπούργκα. Ανθρώπους που η άποψη τους δεν έχει όψη. Σχόλια που κρυμμένα πίσω από τη διαδικτυακή ανωνυμία θίγουν, κατηγορούν, ειρωνεύονται, χλευάζουν. Ανάποδα από αυτή τη τακτική θέλω οι απόψεις μου να με ακολουθούν, να είναι καταγεγραμμένες για να με προβληματίζουν, να αλλάζουν όταν αλλάζουν οι συνθήκες στις οποίες δημιουργήθηκαν.
Μάζεψα τα κείμενα που κατά καιρούς έχω δημοσιεύσει στις φιλόξενες ιστοσελίδες, εφημερίδες ή περιοδικά του βόλεϊ, τις προφορικές ανακοινώσεις που έκανα σε επιστημονικά συνέδρια, τις παρουσιάσεις  σε ημερίδες ή σεμινάρια, τα άρθρα που έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά με κριτές και ανέπτυξα αυτό τον ιστότοπο. Ελπίζω να είναι χρήσιμος.''
 
Από την πλευρά μας, του ευχόμαστε καλορίζικο και να είναι πάντα στις επάλξεις ώστε να μας πληροφορεί για τις απόψεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...