Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ''ΡΟΔΟΠΟΛΙΣ - ΚΟΣΜΙΔΗΣ''

Η Επιτροπή Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας ανακοινώνει ότι νέος χορηγός του συλλόγου μας, είναι το γνωστό σουβλατζίδικο '' Η PΟΔΟΠΟΛΙΣ - (ΚΟΣΜΙΔΗΣ)'' που εδρεύει στο Κερατσίνι, στην οδό Ανδριανού 13, Τηλ.: 210 4623788.
Εδώ τα λόγια είναι περιττά !! Τι μπιφτέκι είναι αυτό? Τι καυτερή σάλτσα? Μιλάμε ίσως για τη καλύτερη μερίδα μπιφτέκι όχι μόνο στο Κερατσίνι, Πειραιά, Δραπετσώνα αλλά σε όλη την Αθήνα!! Όλα τα λεφτά ο ιδιοκτήτης που έχει αυτή τη βαρυμαγκιά του πειραιώτη ! Επίσης δεν έχει delivery αλλά αν πάτε εκεί θα διαπιστώσετε ότι απλά ο άνθρωπος δεν γουστάρει να έχει delivery τέλος!! Μην ξεχάσετε να ζητήσετε οπωσδήποτε την καλύτερη σάλτσα που υπάρχει, η συνταγή της οποίας παραμένει επτασφράγιστο μυστικό και εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αποτελεί σημείο αναφοράς, για τους καλοφαγάδες.
Από την πλευρά μας, ευχαριστούμε ιδιαίτερα το κατάστημα και τον κ. Χρήστο ΚΟΣΜΙΔΗ για την κίνηση του αυτή και ευχόμαστε η συνεργασία μας να αποβεί επικερδής για όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...