Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΠΑΙΔΕΣ - ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄ : Το Σάββατο 13/12 και ώρα 11:00 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με το Μίλωνα οι εξής αθλήτριες: Θωμαίδου, Μαρκουτσά, Φώτου, Συναπίδου, Χίου, Νόου, Λυμπεροπούλου Ειρ., Λυμπεροπούλου Ευαγγ., Κανελλοπούλου, Νουρλιάδη, Βλασταρίδου, Μουστάκα.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: Το Σάββατο 13/12 και ώρα 12:30 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για την Πετρούπολη, όπου θα αντιμετωπίσουμε την ομώνυμη ομάδα οι εξής αθλήτριες: Λιόλιου Αγγ., Ιωάννου, Βεντούρη, Αμοιρίδου, Μπουρέλι, Σαλτουρίδου, Αγγέλη, Στοίτσεβα, Κουμρόγλου, Χάνου Στ., Χάνου Κ.,  Λιόλιου Γ.
 
ΠΑΙΔΕΣ: Την Κυριακή 14/12 και ώρα 12:30 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με την Πετρούπολη, οι εξής αθλητές: Αμοριανός Πρ., Αμοριανός Μ.,  Κογκαλίδης, Θωμόπουλος, Διαμαντής, Δαρδανός, Αρχοντής, Λεκάι, Τζαννετουλάκος, Βεστάκης.
 
 ΝΕΑΝΙΔΕΣ:  Την Κυριακή 14/12 και ώρα 14:30 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με το Ίλιο οι εξής αθλήτριες: Λιόλιου Αγγ., Ιωάννου, Βεντούρη, Μπουρέλι, Τσιριγώτη, Πόποβα, Παπαδόγγονα, Δούφα, Φούσκα, Χίου, Χάνου Κ., Χόρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...