Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΔΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ''PLAY HALL''

Η Επιτροπή Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας ανακοινώνει ότι νέος χορηγός του συλλόγου μας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, είναι το κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών ''PLAY HALL'' που εδρεύει στη Δραπετσώνα, στην οδό Ν. Κλαπανάρα 4. Τηλ.:210 4623244.
Το κατάστημα προσφέρει στους πελάτες του επισκευές υπολογιστών σταθερών και φορητών - τηλεοράσεων, κινητών, αναβαθμίσεις και περιφεραιακά υπολογιστών, επισκευές  PS3-XBOX 360 – NDS - PSP.
Στο ολοκληρωμένο τμήμα service έχουν τη λύση για κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στο pc σας. Έχετε ακόμα τη δυνατότητα να κάνετε οποιαδήποτε αναβάθμιση χρειάζεστε ώστε να έχετε ένα σωστό εργαλείο στα χέρια σας. Είναι στη διάθεσή σας για λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει ο Η/Υ σας, είτε σταθερός είτε laptop, να βρούν τις καλύτερες δυνατές λύσεις αναβάθμισής του ή να σχεδιάσουν από το μηδέν έναν υπολογιστή ανάλογα τις ανάγκες του επαγγελματία, του μαθητή ή και του hard core gamer… Παρέχονται επίσης υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων, στήσιμο και, καθαρισμός και προστασία από ιούς και εγκατάσταση windows & εφαρμογών.
Από την πλευρά μας, ευχαριστούμε ιδιαίτερα το κατάστημα ''PLAY HALL'' και τον κ. Χρήστο ΠΙΤΑΡΑΚΗ για την κίνηση του αυτή και ευχόμαστε η συνεργασία μας να αποβεί επικερδής για όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...