Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-1 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Μανώλης ΔΕΛΗΠΡΙΜΗΣ
Με μία ακόμα ήττα (9η συνεχόμενη) αποχαιρέτησε τον α΄ γύρο και καλωσόρισε το νέο χρόνο, το αντρικό μας τμήμα. Στο δεύτερο ταξίδι μας για το φετινό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά, στο σμαραγδένιο νησί, γνωρίσαμε την ήττα από τη Ροδίων Άθληση με 3-1 (25-22, 19-25, 25-23, 26-24).
Η ομάδα μας, δεν απέδωσε καλό βόλει και ηττήθηκε από έναν αντίπαλο που την καλή Δραπετσώνα, δε θα προβλημάτιζε. Και όμως καταφέραμε και φύγαμε από το Ροδίων Παιδεία με σκυμμένο κεφάλι. Οι αντίπαλοι μας, που αντιμετώπιζαν το συγκεκριμένο αγώνα, ως τελικό γι αυτούς, είχαν πραγματοποιήσει καλή κινητοποίηση και κατάφεραν και γέμισαν το γυμναστήριο με κόσμο, ο οποίος δεν υποδέχτηκε την ομάδα μας με τριαντάφυλλα, αλλά με βρισιές και κέρματα. Όμως κι αυτά, είναι μέρος του αγώνα και πρέπει να μάθουμε στη σωστή αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων. Προς τιμή τους οι αθλητές μας, δεν αντέδρασαν πλην μίας περίπτωσης. Όλα αυτά βέβαια, χωρίς να ρίχνουμε κάποια ευθύνη στην επίσημη Ροδίων Άθληση.
Στα αγωνιστικά τώρα, στο 1ο σετ, η ομάδα μας παρατάχτηκε με αναγκαστικές αλλαγές θέσεων. Η Ροδίων, ξεκίνησε πολύ καλύτερα και προηγήθηκε μέχρι και 18-7. Από το σημείο όμως αυτό και μετά, η ομάδα μας αφυπνίστηκε και με μεγάλη αντεπίθεση έφτασε το σκορ στο 23-21, αλλά μέχρι εκεί.
Στο 2ο σετ και πάλι πραγματοποιήθηκαν αλλαγές θέσεων στην 6άδα μας και με αυτό το σχήμα, δείξαμε ότι θα ρολάραμε καλύτερα. Όπως κι έγινε, παίρνοντας διαφορές με 8-14, 11-17 για να μην αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερο πρόβλημα για την ισοφάριση.
Στο 3ο σετ, η ομάδα της Ρόδου, διατηρούσε ένα μικρό προβάδισμα 1-2 πόντων μέχρι το 22-22. Από το σημείο αυτό και μετά, δυστυχώς η Ροδίων, ήταν πιο ψύχραιμη και κατάφερε να προηγηθεί με 2-1.
Στο 4ο σετ, οι δύο ομάδες ενναλλάσονταν στην πρωτοπορία για να φτάσουμε στο 20-22, αλλά εκεί δυστυχώς δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τις μπάλες που έπρεπε, με αποτέλεσμα το τελικό 3-1 σε βάρος μας, αποτέλεσμα το οποίο μας φέρνει πια σε πολύ κοντινή απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού ή ακόμα και κάτω απ΄ αυτήν, αν η Αργυρούπολη πάρει το τρίποντο στον αγώνα με το Μίλωνα που αναβλήθηκε. Τώρα πια θα χρειαστεί η συγκέντρωση δυνάμεων μας και μια διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Πρέντζα και Παπαστάμου.
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΗ: (Αντωνιάδης) Μακρής, Τσακογιάννης, Προδρομίδης, Γκένοβ, Καρπαθάκης, Μοσχούς, Κοκολάκης (λ), Μαυράκης (λ), Μπάρδης, Χουσίδης.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Μαρμαρινός, Μοσχοβάκης, Κογκαλίδης, Μπουλγάρου, Μαλαματίνας, Στρατηγός, Ρούσσος (λ), Δεληπρίμης, Φελερής, Γκαιντάσοβ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...