Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ 3-2 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Επιστροφή στις νίκες, όχι όμως και στις καλές εμφανίσεις, για το αντρικό μας τμήμα στον εντός έδρας αγώνα - 1ο του β΄ γύρου - με τον ΑΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ με 3-2, ύστερα από ολική ανατροπή (21-25, 17-25, 25-21, 25-22, 17-15) σε 128΄.
Παναγιώτης ΦΕΛΕΡΗΣ
Ο αγώνας δεν ήταν ιδιαίτερα ποιοτικός, παρά την ενναλλαγή στο σκορ και θα ξεχαστεί γρήγορα.
Η ομάδα μας, δεν έπαιξε καλό βόλει και παρουσιάστηκε ασύνδετη. Όμως κατάφερε, έστω και σ΄ αυτήν την κακή ημέρα της, να πετύχει την ανατροπή στο σκορ από το 0-2, παίρνοντας κάποια βαθμολογική ανάσα.
Στα δύο πρώτα σετς, τα Ναυπηγεία εκμεταλευόμενα την κακή μας απόδοση και παίζοντας παιχνίδι αναμονής και χωρίς λάθη, προηγήθηκαν με 0-2 εύκολα.
Στο 3ο σετ, βελτιώσαμε κάπως την απόδοση μας και σε συνδυασμό με τα λάθη της αντίπαλης ομάδας, προηγηθήκαμε με 4-1, 12-8, 18-15 για να μειώσουμε σε 1-2.
Περιμέναμε βέβαια στο 4ο σετ, ότι η κατάκτηση του προηγούμενου, θα επιδρούσε καταλυτικά υπέρ της ψυχολογικής ανάτασης των αθλητών μας, αλλά διαψευστήκαμε, καθώς η κακή μας απόδοση συνεχιζόταν, με αποτέλεσμα τα Ναυπηγεία να προηγηθούν με 9-15. Και εκεί που όλοι νόμιζαν ότι θα τέλειωνε ο αγώνας με καθαρό τρίποντο των Ναυπηγείων, ήρθε μια σειρά από λάθη τους, τα οποία έδωσαν και την τόνωση που χρειαζόταν η ομάδα μας, η οποία με σερί 16-7, ισοφάρισε, για να φτάσουμε στη ρώσικη ρουλέτα του 5ου σετ, στο οποίο προηγηθήκαμε με 10-7, αλλά τα Ναυπηγεία αντέδρασαν, ισοφάρισαν σε 10-10, για να πάμε πόντο - πόντο μέχρι το τελικό 17-15 υπέρ της ομάδας μας, για να κατακτήσουμε το πολύτιμο δίποντο, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο τα Ναυπηγεία στο βάθος της βαθμολογίας.
Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Μαρκάτσα και Σταρίδα.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Μαλαματίνας, Στρατηγός, Μπουλγάρου, Κογκαλίδης, Παπαθανασίου, Μαρμαρινός, Ρούσσος (λ), Μοσχοβάκης, Φελερής, Μπαλτάσης, Δεληπρίμης.
ΑΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ: (Φορτούνας) Παπαδέας, Μπασούκας, Κατσανεβάκης, Δημοβασίλης, Τερζής, Κούλας, Μακρής (λ), Κάνουλας, Χαλδαίος, Κοτσίνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...