Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΡΟΜΑΣ Ο.Ε.

Μια ακόμα συνεργασία εξασφάλισε η Επιτροπή Διοίκησης Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας, με τη μεταφορική εταιρία ΔΡΟΜΑΣ Ο.Ε.
Συγκεκριμένα, η εταιρία χορήγησε στο σύλλογο μας απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό για τα τμήματα των ακαδημιών μας.
Είναι μία κίνηση η οποία, θα λειτουργήσει ανταποδοτικά και ωφελημένοι θα βγούμε όλοι μας.
 Η εταιρία ΔΡΟΜΑΣ ΟΕ ιδρύθηκε στην Αθήνα από στελέχη στον τομέα των μεταφορών με πολυετή εμπειρία.
Η αποστολή και η φιλοσοφία που διέπει την εταιρία είναι το να αντιλαμβάνεται τις μεταφορικές ανάγκες των πελατών της και να παρέχει υψηλής ποιότητας μεταφορικό έργο και ολοκληρωμένες λύσεις με συνέπεια, ταχύτητα και ευελιξία.
Η σταθερή δέσμευση  για παροχή υψηλών υπηρεσιών στον τομέα των Οδικών Μεταφορών, τους καθιστά απόλυτα υπευθύνους απέναντι στους πελάτες τους και αποφασιστικούς στην τήρηση όλων των υποχρεώσεων που τους αναθέτονται και αναλαμβάνουν.
Με γνώμονα την τήρηση της Νομοθεσίας και όλων των επί μέρους  Κανονισμών που αφορούν τον τομέα δραστηριοποίησης τους, με απαράβατη αρχή την Οδική Ασφάλεια, προσβλέπουν σε μακροχρόνιες συνεργασίες που θα  δώσουν την δυνατότητα και την ευκαιρία για παραπέρα ανάπτυξη της εταιρίας.
 Η εταιρία παρέχει υπηρεσίες γραφείου μεταφορών εμπορευμάτων, υπηρεσίες οδικών μεταφορών εμπορευμάτων με ίδια ή μισθωμένα οχήματα,  υπηρεσίες περισυλλογής και διανομής εμπορευμάτων και άλλες βοηθητικές και επικουρικές υπηρεσίες μεταφορών.
Για όλες τις υπηρεσίες  παρέχονται στους πελάτες μας ηλεκτρονικά  στοιχεία μέτρησης της αποτελεσματικότητας και άλλα στατιστικά στοιχεία των υπηρεσιών.
Καλύπτουν τον Ν. Αττικής στην διανομή εμπορευμάτων και σε παραδόσεις ολόκληρων φορτίων (full trucks), καθώς επίσης ολόκληρη την Ελλάδα σε παραδόσεις ολόκληρων φορτίων (full trucks) απ’ευθείας και για μικρότερα φορτία μέσω επιλεγμένων πρακτορείων μεταφορών.
Είναι σε θέση να εγγυηθούν την άμεση παράδοση των εμπορευμάτων σας, να εξασφαλίσουν την προστασία των διακινούμενων αγαθών και να σας παρέχουν προνομιακά πακέτα προσφορών και υπηρεσιών με βάση της δικές σας ανάγκες.
Η εταιρία, εδρεύει στην οδό  Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 350 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.
  • Τηλ.κέντρο : 210-2790809
  • Fax : 211-0129978
  • Mobile : 6944322257, 6945798279, 6944579886
  • E-mail : dromas.oe@gmail.com
  • Website: www.dromas.gr
Από την πλευρά μας, ευχαριστούμε πολύ τους υπεύθυνους της εταιρίας και ευχόμαστε, να γίνουν πραγματικότητα οι στόχοι τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...