Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΚΥΖΙΚΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-0 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Εκτός έδρας ήττα από την Κύζικο, για το αντρικό μας τμήμα με 3-0 (25-20, 25-19, 26-24).
Η ομάδα μας έπαιξε καλό βόλει και προσπάθησε να κερδίσει κάτι από τον αγώνα, αλλά η Κύζικος ήταν καλύτερη από εμάς και δεν είχε διάθεση να απωλέσει τις τελευταίες ελπίδες που έχει για την κατάληψη μιας θέσης για τα μπαράζ ανόδου στην Α1.
Μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, το ερώτημα ήταν με τι διάθεση θα παρουσιάζοταν και τι απόδοση θα είχαν οι αθλητές μας. Και στα δύο ερωτήματα η απάντηση είναι καταφατική προς το θετικό και όλοι μας πια, περιμένουμε όλη η συσσωρευμένη δύναμη μας να βγει στους τρεις τελευταίους αγώνες μας, που θα κρίνουν την παραμονή μας για 4η χρονιά στην Α2.
Στο 1ο σετ, οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, μέχρι το 22-20, με την Κύζικο με σερί 3-0, να τελειώνει το σετ.
Στο 2ο σετ, η Κύζικος πήρε διαφορές από την αρχή με 5-1, 10-4, 15-9 και μέχρι το τέλος απλά να συντηρεί αυτή τη διαφορά, για το 2-0.
Και στο 3ο σετ, η  Κύζικος ξεκίνησε καλύτερα, προηγήθηκε με 10-7, με τη Δραπετσώνα να ξεκινά μια αντεπίθεση να ισοφαρίζει σε 17-17, να προηγείται με 22-23, όμως η Κύζικος σαφώς πιο έμπειρη, κατάφερε και έκλεισε το φ.α., χωρίς απώλειες.
'Αριστη η διαιτησία των κ.κ. Προκοπίου και Τοψιδέλη.
ΑΠΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΥΖΙΚΟΣ: (Μπακοδήμος) Βαρδής Ε., Παπασιδέρης, Μπεκιάρης, Θεοδωρόπουλος, Τσιγαρίδας, Πεφάνης, Πλεμμένος (λ), Χριστόπουλος.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Χατζημιχάλης) Μαρμαρινός, Μαλαματίνας, Στρατηγός, Μπουλγάρου, Κογκαλίδης, Παπαθανασίου, Ρούσσος (λ), Δεληπρίμης, Γκαιτάσοβ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...