Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΕΠΑΝΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Μετά τον υποβιβασμό του αντρικού μας τμήματος από το πρωτάθλημα της Α2, σε αυτό της Β΄ Εθνικής, συνεδρίασε η Επιτροπή Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας, για να συζητήσει τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται.
Αποφασίστηκε ότι η ομάδα θα συνεχίσει με πρωταγωνιστικό λόγο, με αποκλειστικό στόχο το πρωτάθλημα και την επάνοδο μας στην Α2. 
Κατ΄ αρχήν βρισκόμαστε ένα βήμα, πριν την ολοκλήρωση της συνέχισης της συμφωνίας και για την επόμενη περίοδο με τον κ. Δημήτρη Χατζημιχάλη, ο οποίος θα συνεχίσει στη θέση του προπονητή της ομάδας.
Κατά δεύτερο έγινε συνάντηση των αθλητών με τη διοίκηση, στην οποία αναλύθηκαν οι στόχοι της επόμενης περιόδου και έγινε μια πρώτη καταγραφή των προθέσεων των αθλητών, σχετικά με τη συμμετοχή τους στο νέο σχήμα και απ΄ ότι φάνηκε το σύνολο τους, συνεχίζει κανονικά και την επόμενη περίοδο.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των προπονήσεων, μέχρι το καλοκαίρι, οι οποίες επαναρχίζουν αύριο Πέμπτη στις 20:15, στις οποίες θα παίρνουν μέρος και αθλητές που είναι υπό μεταγραφή και τους οποίους θα καλέσουμε εμείς ή θα θελήσουν να έρθουν από μόνοι τους.
Για το λόγο αυτό, απευθύνουμε πρόσκληση σε όποιον αθλητή επιθυμεί να ενταχθεί

στην ομάδα μας, όπως επικοινωνήσει μαζί μας ή να έρθει αύριο στην πρώτη προπόνηση του τμήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...