Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


Τρεις ημέρες μετά τη μονομαχία τους για την 22η αγωνιστική της κανονικής περιόδου ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός δίνουν και πάλι ραντεβού στο PAOK Sports Arena για την μακρά και επίπονη διαδικασία των ημιτελικών των πλέι οφ (1ος ημιτελικός, 7/4, 19.30, Novasports-3, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Γεωργιάδης).
Για τρίτη φορά στην ιστορία της Volleyleague ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός θα βρεθούν αντίπαλοι σε ημιτελική φάση των πλέι οφ αλλά για πρώτη φορά η σειρά ξεκινάει με τον δικέφαλο να έχει πλεονέκτημα έδρας.
Το πρώτο ραντεβού έχει οριστεί για τη Μεγάλη Τρίτη στο PAOK Sports Arena στην Πυλαία, το δεύτερο ματς θα γίνει τη Μ.Πέμπτη και η πρόκριση στον τελικό κρίνεται στις 3 νίκες.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει προκριθεί ποτέ σε τελικό πλέι οφ.
Κάλεσμα Ανδρέου
Ο δικέφαλος προσπαθεί να ανασυνταχθεί μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό το Σάββατο στο φινάλε της κανονικής περιόδου και να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα της έδρας για το οποίο πάσχιζε όλη την κανονική περίοδο. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο πρόεδρος του ΤΑΑ Γιώργος Ανδρέου έκανε κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να στηρίξει την ομάδα του δικεφάλου: «Μετά από επτά μήνες μεγάλης προσπάθειας τώρα είναι η ώρα που πρέπει να αποδείξουμε τη δύναμη του ΠΑΟΚ εντός και εκτός παρκέ στην προσπάθεια που κάνουμε για την κατάκτηση του νταμπλ. Όλος  ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο την Μεγ.Τρίτη και την Μεγ.Πέμπτη για πρέπει να στηρίξει την ομάδα σε αυτά τα δύο δύσκολα εντός έδρας παιχνίδια».

Επιστροφή στους τελικούς
Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει σε τελικούς για πρώτη φορά μετά το 2010.
Η ψυχολογία των «πρασίνων» είναι στα ύψη μετά τη νίκη με 3-2 το Σάββατο για την 22η αγωνιστική που άνοιξε την πόρτα για στην 4αδα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και η ομάδα του τριφυλλιού έμεινε στη Θεσσαλονίκη όπου κάνει προετοιμασία.

Τρίτη φορά σε ημιτελικούς
Από το 1998 έχουν γίνει 47 αναμετρήσεις στη Volleyleague και ο Παναθηναϊκός προηγείται στις 32-15. Με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ γίνει 23 αγώνες με τον Παναθηναϊκό να έχει 15 νίκες και ο ΠΑΟΚ 8 νίκες. Σε ημιτελικούς πλέι οφ έχουν γίνει 7 αγώνες και ο Παναθηναϊκός προηγείται στις νίκες με 6-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...