Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΤΕΡΜΙΤΕΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 2-3 ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΜΗ ΕΝΕΡΓΩΝ

Γιώργος ΚΑΓΙΑΛΗΣ
Μεγάλη νίκη, ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση και πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος για το αντρικό μας τμήμα των μη ενεργών, στο σημερινό ημιτελικό, επί των ΤΕΡΜΙΤΩΝ με 2-3 (25-23, 23-25, 18-25, 25-23, 08-15) σε 133΄.
Η ομάδα μας παρουσιάστηκε αποφασισμένη να κερδίσει την πρόκριση της στον τελικό και από την αρχή έδειχνε ότι αν και αουτσάιντερ, θα είχε πολλές πιθανότητες για τη νίκη. Και αυτό έγινε, χάνοντας το 1ο σετ, στον πόντο, ισοφαρίσαμε με τον ίδιο τρόπο, προηγηθήκαμε εύκολα με 1-2 στα σετς και κάπου εκεί, ίσως πιστέψαμε ότι οι Τερμίτες, παρέδωσαν πνεύμα και σώμα, λόγω και της μεγαλύτερης ηλικίας τους, από τη δική μας ομάδα. Αυτό, όμως δεν έγινε και οι Τερμίτες στο 4ο σετ, μπήκαν πολύ καλά και προηγήθηκαν με διαφορές 3-4 πόντων, την οποία μεζέψαμε αλλά χωρίς κέρδος.
Στο 5ο σετ, όμως η Δραπετσώνα ήταν αυτή που μπήκε πολύ καλά και πήρε μεγάλη διαφορά, την οποία την αύξανε με την πάροδο του χρόνου.
Τώρα πια, προκριθήκαμε στον αυριανό τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Αστέρα, ο οποίος στον 1ο ημιτελικό, επικράτησε του Πήγασου με 3-1. Και βέβαια μοναδικός μας στόχος, θα είναι η κατάκτηση του τρόπαιου, ώστε μετά τον τίτλο του μικτού, να κάνουμε το νταμπλ.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Μόσιαλου και Μαριδάκη.
ΤΕΡΜΙΤΕΣ: Μηλάς, Φραντζής, Αποστολόπουλος, Κουρμουλής, Κελέμπελης, Αλτιπαρμάκ, Κορκοβέλος (λ), Καλαιτζής, Παυλάκης.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Σκαρτάδος) Καλαφατέλης, Καγιαλής, Βενεκές, Πετικίδης, Βραδής, Μαρμαρινός Χαλαβαζής (λ), Αθανασάκος.



Ευχαριστούμε την κα. Μαίρη ΑΝΘΗ, για τη φωτογραφική κάλυψη του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...