Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΣΤΗ 2η ΘΕΣΗ ΤΟΥ CONTINENTAL CUP Η ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ



Στη δεύτερη θέση η Εθνική Γυναικών
  Νικηφόρα ολοκλήρωσε η Εθνική γυναικών την παρουσία της στη Θεσσαλονίκη και στον 3ο γύρο του προ-Ολυμπιακού τουρνουά Continental Cup, αφού επιβλήθηκε της Αγγλίας με 2-0 νίκες και κατέκτησε τη 2η θέση του ομίλου της.
Η μάχη για τη 2η / 3η θέση δεν είχε ιδιαίτερο σασπένς, αφού οι Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα απέναντι στις νεαρές Κάσοεκ / Κόνσταμπλ και «καθάρισαν» με 2-0 σετ (21-11, 21-11).

Αμέσως μετά οι Καραγκούνη / Μεθενίτη διπλασίασαν τις ελληνικές νίκες, με 2-0 σετ (21-19, 21-16) επί των Γκρίμσον / Πάλμερ, οι οποίες μια μέρα νωρίτερα είχαν κάνει τη μεγάλη έκπληξη βγάζοντας νοκ άουτ τη Λευκορωσία.

Χάρη στην επικράτησή της, η Εθνική γυναικών θα έχει θεωρητικά ευνοϊκότερους αντιπάλους στην κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων της ημιτελικής φάσης του Continental Cup, στην οποία θα είναι παρούσα και η Αγγλία ως 3η του γκρουπ της Θεσσαλονίκης.

Η τελική κατάταξη του Ε' ομίλου Γυναικών του 3ου γύρου του Continental Cup:

1. Γερμανία
2. Ελλάδα
3. Αγγλία
4. Λευκορωσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...