Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΣΤΗ 2η ΘΕΣΗ ΤΟΥ CONTINENTAL CUP Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΡΩΝ

«Άντεξε» και νίκησε η Εθνική ανδρών

  Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε για τα ελληνικά χρώματα ο 3ος γύρος του Continental Cup, στην Καρδία Θεσσαλονίκης, αφού η Εθνική ανδρών νίκησε τη Λευκορωσία αλλά και την κούραση, καταφέρνοντας να τερματίσει στη 2η θέση του ομίλου της.
Η επικράτηση ήρθε στις λεπτομέρειες, με 2-1 νίκες και με τους Κοτσιλιάνο / Ζουπάνη να επικρατούν οριακά στο “golden match”, απέναντι στους Καβαλένκα / Ντζιάντκου. Το ελληνικό δίδυμο υπερίσχυσε με 2-1 σετ (16-21, 23-21, 15-13) καταβάλλοντας υπερπροσπάθεια, με δεδομένο ότι ήταν ο τέταρτος συνεχόμενος  αγώνας τους, ενώ ο Γιώργος Κοτσιλιάνος αγωνιζόταν με κράμπες ήδη από τα πρωινά παιχνίδια κόντρα στους Γερμανούς.
Οι Λευκορώσοι είχαν ένα ματς μπολ στο φινάλε του 2ου σετ (20-21), καθώς και το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του τάι μπρέικ, μέχρι οι Έλληνες παίκτες να προηγηθούν 11-9 μ’ ένα σερί 3-0 και να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη επικράτηση για τους Κοτσιλιάνο / Ζουπάνη επί των συγκεκριμένων αντιπάλων σε “golden match”, αφού τους είχαν ξανακερδίσει στον περσινό 1ο γύρο του Continental Cup στον Σχοινιά, αλλά και στον πρωινό ημιτελικό.

Στους δύο προηγούμενους αγώνες για τη 2η / 3η θέση, οι Κοτσιλιάνος / Ζουπάνης είχαν υποτάξει τους Ντέντκοφ / Σινχαγιέφσκι με 2-0 σετ (23-21, 21-13), ενώ εξίσου γρήγορα είχε ολοκληρωθεί η αναμέτρηση των Καβαλένκα / Ντζιάντκου με τους Μπιλλήρη / Ρουμελιωτάκη, οι οποίοι ηττήθηκαν με 2-0 (21-17, 21-12), με συνέπεια να χρειαστεί “golden match” για να ξεκαθαρίσει η νικήτρια χώρα.

Χάρη στην επικράτησή της, η Εθνική ανδρών θα έχει θεωρητικά ευνοϊκότερους αντιπάλους στην κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων της ημιτελικής φάσης του Continental Cup, στην οποία θα είναι παρούσα και η Λευκορωσία ως 3η του γκρουπ της Θεσσαλονίκης.

Η τελική κατάταξη του Ε’ ομίλου Ανδρών του 3ου γύρου του Continental Cup:
1. Γερμανία
2. Ελλάδα
3. Λευκορωσία
4. Ρουμανία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...