Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 3-2 ΚΑΙ 3η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄ ΕΣΠΕΔΑ 2015

Την 3η θέση στο πρωτάθλημα παγκορασίδων Α΄ της ΕΣΠΕΔΑ για το 2015, κατέκτησαν οι παγκορασίδες του συλλόγου μας, επικρατώντας στο μικρό τελικό του ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ με 3-2 (15-25, 22-25, 25-20, 25-20, 15-10) σε 125΄.
Η ομάδα μας, ξεδίπλωσε στο παρκέ όλες τις αρετές της και κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση πραγματοποιώντας επική ανατροπή, γυρνώντας το παιχνίδι από το 0-2.
Τα κορίτσια μας, έπαιξαν πολύ καλό βόλει, μπαίνοντας στο γήπεδο αποφασισμένα να κατακτήσουν την 3η θέση, βάζοντας πια - οριστικά ελπίζουμε - την ομάδα μας στις μεγάλες δυνάμεις της Ένωσης μας.
Μπορεί να ξεκινήσαμε και πάλι κάπως τρακαρισμένοι, με το Περιστέρι να προηγείται εύκολα με 0-1, όμως στη συνέχεια ανέβηκε εντυπωσιακά η απόδοση μας και στο 2ο σετ, είμασταν συνέχεια κοντά στο σκορ, μέχρι το 20-22, για να έρθει το Περιστέρι στο τέλος με επί μέρους σκορ 2-3, να πραγματοποιεί το 0-2.
Όμως, η καρδιά της Δραπετσώνας δεν είχε μιλήσει ακόμα. Τα κορίτσια μας, συνεπικουρέμενα από τον σ υ γ κ λ ο ν ι σ τ ι κ ό κόσμο μας, που ρίγησε καρδιές και έκανε μάτια να κλαίνε, πραγματοποίησαν την ανατροπή που περιμέναμε και φτάνοντας την απόδοση τους σε μεγάλα επίπεδα, μείωσαν αρχικά σε 1-2, αφού στο 3ο σετ, είχαμε αποκτήσει διαφορές μέχρι 6 πόντων, ενώ το Περιστέρι ισοφάρισε σε 15-15, αλλά στο τέλος η Δραπετσώνα με σερί 10-5, σημείωσε τη μείωση του σκορ.
Στο 15-13 του σετ, είχαμε δυστυχώς την απώλεια από τη συνέχεια του αγώνα της αθλήτριας μας Αλεξάνδρας ΘΩΜΑΙΔΟΥ, της οποίας σκίστηκε το σαγόνι με βαθύ ρήγμα, ύστερα από πτώση της στο παρκέ. Άμεσα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ύστερα από τις πρώτες βοήθεις στον αγωνιστικό χώρο και πρόλαβε να γυρίσει στο γυμναστήριο, με αρκετά ράμματα, για να πανηγυρίσει με τα υπόλοιπα κορίτσια τη νίκη.
Στο 4ο σετ, διατηρούσαμε μικρές αλλά αυξανόμενες διαφορές, μέχρι να ισοφαρίσουμε σε 2-2 και να μπουν οι βάσεις για την ολική ανατροπή.
Στο 5ο σετ, όπως ήταν τα κορίτσια μας, γεμάτα πάθος και προσμονή, μας έδιναν τη βεβαιότητα της νίκης. Και αυτό ακριβώς έγινε, ξεκινώντας με 5-2, 8-6, 10-7, μέχρι το τελικό 15-10.
Η 3η θέση αποτελεί μια μεγάλη δικαίωση γι΄ αυτά τα παιδιά, που ακούραστα, με πολύ υπομονή και δουλειά έφτασαν σ΄ αυτό το αποτέλεσμα, βάζοντας τις βάσεις για τις επόμενες επιτυχίες που θα έρθουν. Νοιώθουμε πολύ περήφανοι και υποχρεωμένοι, ώστε ως διοίκηση, πάνω σ΄ αυτά τα παιδιά να χτίσουμε το μέλλον που τους αντιστοιχεί και αυτό ήδη έχουμε προνοήσει και θα γίνει με συμφωνίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς.
Το αποτέλεσμα αυτό, βέβαια έχει και πρωτομάστορα, που δεν είναι άλλος από την προπονήτρια μας κα. Όλγα ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, η οποία ακούραστα και αγόγγυστα με πάρα πολλές ώρες δουλειάς προετοίμασε το έδαφος, πάνω στο οποίο χτίζεται το οικοδόμημα της Δραπετσώνας. Της αναλογεί ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας, όπως βέβαια και στους προηγούμενους προπονητές μας που δούλεψαν μ΄ αυτά τα κορίτσια Γιάννη ΠΛΗΘΗ, Μίλος ΡΑΝΤΟΙΚΟΒΙΤΣ και Νίκο ΛΙΓΝΟ. Θα ήταν παράλειψη μας βέβαια, να μην ευχαριστήσουμε και τη μεγάλη πασαδόρο και νυν προπονήτρια Μπιγιάνα ΓΚΛΙΓΚΟΡΟΒΙΤΣ, η οποία τον τελευταίο μήνα, εντάχτηκε στο προπονητικό τιμ και βοήθησε πάρα πολύ, μεταφέροντας τις γνώσεις και εμπειρίες της, στα παιδιά τα οποία τα αφομοίωσαν σα σφουγγάρι.
Για τη διαιτησία να αναφέρουμε ότι η κα. Λιάκου αποδείχτηκε και πάλι ανεπαρκής, ακόμα και για αγώνα παγκορασίδων και ευτυχώς που υπήρχε ως δεύτερος ο κ. Μιχαήλογλου,  που προσπαθούσε να σώσει την κατάσταση, αλλά τι να πρωτοκάνει ως 2ος. Ειδικά στο 2ο σετ, οι λάθος αποφάσεις, οδήγησαν σε λάθος νικητή.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Χατζηδημητρίου) Αγγέλη, Χάνου Κ., Ιωάννου, Θωμαίδου, Λιόλιου, Στοίτσεβα / Χάνου Στ., Συναπίδου.
ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: (Κουγιουμτζόγλου) Τριανταφύλλου, Πατέλη, Πλασκασοβίτη, Τσάτουμα, Βρυσοπούλου, Αντωνίου / Κόκκου, Γλυνού, Δημητρέλου, Κασουρίδου, Καράι, Ατέσογλου.  
Όσον αφορά το οργανωτικό κομμάτι και για τους ανθρώπους που πρέπει να ευχαριστήσουμε, σε επόμενη ανάρτηση μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...