Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Η ΙΡΙΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄ ΕΣΠΕΔΑ



Η Ίριδα πρωταθλήτρια παρουσία Δημάρχου  
 Σε μια γιορτή του βόλεϊ, η Ίριδα Νέας Σμύρνης επικράτησε με 3-1 του Πορφύρα στον τελικό του πρωταθλήμαατος Παγκορασίδων Β της ΕΣΠΕΔΑ και σήκωσε το κύπελλο, παρουσία του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη στο «Σαλπέας». 
 Στο μικρό τελικό η Αργυρούπολη νίκησε με 3-2 σετ την Ηλιούπολη και κατέκτησε την τρίτη θέση.

Αριστη η διαιτησία των Τριανταφυλλόπουλου-Κότσιφα στο μεγάλο τελικό.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Πόπη Καλλή): Τριανταφύλλου, Ε.Ζαννή, Σκαλτσή, Παπαδοπούλου, Τζώρτζη, Κ.Ράπτη, Σπυράκη, Ανδρακάκου, Δ.Ζήκου, Ζούπα, Ράμπουα, Βασιλειάδου.
ΙΡΙΣ (Βάλια Χατζηγρηγορίου): Ζαμπάτη, Κωστή, Ρήγα, Σοφιανού, Δημοπούλου, Κουτσοδημητροπούλου, Κίτσιου, Γεωργίου, Βλαχάκη, Τσουκαλά, Παπακωνσταντίνου, Παπαδοπούλου.

 
ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ  Final 4 ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
Πασαδόρος: ΚΑΓΚΑΡΑ ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Επιθετικός: ΖΑΜΠΑΤΗ ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ
Υποδοχέας: ΠΕΡΚΟΛΑΪ ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Μπλοκέρ : ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

MVP: ΖΑΝΝΗ ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ

Στο γήπεδο παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο αντιδήμαρχος Πειραιά Νίκος Καλαμακιώτης, ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Γιώργος Κογκαλίδης, το μέλος του Δ.Σ. και της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ένωσης Νίκος Δελαγραμμάτικας, ο Τσάκωνας Θεοφάνης από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΣΠΕΔΑ, ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Κώστας Γκούντας, ο Πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού Δημήτρης Σουβαλτζής και ο Πλωτάρχης του Λιμενικού και διαιτητής του ΣΥ.Δ.ΠΕ. Δ.Α.Π. Παναγιώτης Μαριδάκης.
Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ευχαριστεί τον σύλλογο του Πορφύρα για την πολύτιμη συμβολή του σε μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση,  όπως επίσης  και το πλήθος κόσμου (αθλητές-προπονητές-παράγοντες) και τους απλούς φιλάθλους, που με την άψογη συμπεριφορά τους συνέβαλλαν τα μέγιστα στο να διεξαχθεί για μια ακόμη φορά μία εξαιρετική διοργάνωση που μετατράπηκε σε γιορτή του βόλεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...