Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Σε αυτή τη νέα εποχή που έχει δημιουργήσει η ΕΣΠΕΔΑ, σε ότι αφορά τις διοργανώσεις των τελικών φάσεων, οι οποίες όλες μα όλες έχουν παρουσιάσει πάρα πολύ όμορφες εικόνες, ο σύλλογος μας αναλαμβάνει για πρώτη φορά τέτοιου είδους διοργάνωση και θέλουμε να τα καταφέρουμε, παρουσιάζοντας κάτι ξεχωριστό.
Οι εκπλήξεις που θα παρουσιαστούν είναι πολλές και για σας υψώσουμε λίγο την αγωνία, θα ανακοινώνονται λίγες - λίγες.
Αυτό που έχει ήδη ανακοινωθεί, είναι η ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση των τελικών της Κυριακής, ενώ θα μεταδοθεί ακόμα και ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ των ομάδων Σαρωνικού - Περιστεριού, με πρωτοβουλία του Σαρωνικού. Γίνεται προσπάθεια, να μεταδοθεί ζωντανά και ο πρώτος ημιτελικός Δραπετσώνας - Ολυμπιακού και μάλλον θα τα καταφέρουμε.
Το σίγουρο είναι και αυτό φαίνεται από το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί μέχρι τώρα, ότι τους 4 αγώνες θα τους παρακολουθήσει πάνω από 2500 κόσμος και θα θέλαμε να κάνουμε και νέο ρεκόρ τηλεθέασης.
Άλλη μία πρωτοβουλία των διοργανωτών, θα είναι η εξής: Σε όλα τα κορίτσια που θα αγωνιστούν, θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια, με πρωτοβουλία του δήμου μας και του ΟΛΠ.
Για να είμαστε σε θέση, την Κυριακή το βράδι να πούμε, ότι ναι πετύχαμε το στόχο της καταπληκτικής διοργάνωσης, θα το οφείλουμε στους χορηγούς της διοργάνωσης, Hellas GOLD, ΟΛΠ, EUTRAIN και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...