Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Η ΕΣΠΕΔΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

Κατά τη διάρκεια των απονομών η ΕΣΠΕΔΑ, βράβευσε το σύλλογο μας για την άψογη διοργάνωση που παρουσίασε.
Την πλακέτα απένειμε ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ κ. Γιώργος ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ, στον Πρόεδρο του συλλόγου μας κ. Μανώλη ΓΛΑΜΠΕΔΑΚΗ.
Είναι μια κίνηση, η οποία συνηθίζεται από την ΕΣΠΕΔΑ, για μια διοργάνωση, η οποία μπορεί να ήταν υψηλού επιπέδου, αλλά επειδή δε θέλουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, θα μπορούσε όλα να ήταν τέλεια και να παρουσιάζαμε, όλες τις καινοτομίες που ετοιμάζαμε.
Είμαστε υποχρεωμένοι, να ευχαριστήσουμε πάνω απ΄ όλα εμάς, γιατί με υπερπροσπάθεια και μόνο με δικά μας μέσα και ανθρώπους, καθαρίστηκε το γυμναστήριο από πολλά κιλά σκουπιδιών, που είχαν συσσωρευθεί από τους αγώνες του Σαββάτου. Δυστυχώς, ο δήμος δε φρόντισε να υπάρξει εξωτερική και εσωτερική καθαριότητα. Τους ενδιέφεραν, πρωτίστως άλλα πράγματα. Αν είχαμε διοργανώσει όμως καμιά εκδήλωση άλλου είδους, θα είχε κινητοποιηθεί όλος ο μηχανισμός του δήμου. Τέλος πάντων, έχουμε συνηθίσει να δουλεύουμε χωρίς βοήθειες, αλλά το να δουλεύουμε για να παρουσιάσουμε κάτι καλό στους χιλιάδες επισκέπτες στην πόλη μας τη Δραπετσώνα και να μας δημιουργούνται ανασχετικά προβλήματα, αυτό ξεπερνάει τα όρια.
Ευχαριστούμε επίσης, το δημοτικό σύμβουλο κ. Δημήτρη ΘΩΜΑΙΔΗ, ο οποίος μας βοήθησε καταλυτικά, προσφέροντας μας πάρα πολλά μέσω του ΟΛΠ, την Hellas GOLD, που ήταν οι μεγάλοι χορηγοί της διοργάνωσης.
Επίσης το ζαχαροπλαστείο ''ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ'', που μας πρόσφερε τα καταπληκτικά παστάκια του βόλει, τα οποία προσφέρθηκαν σε όλο τον κόσμο.
Τον κ. Διονύση ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗ, για την αφιλοκερδή και πολύωρη ενασχόληση του, ώστε τα ηχητικά να δουλέψουν στην εντέλεια.
Και βέβαια όλους τους έφορους της ομάδας μας, οι οποίοι επί μία βδομάδα, έτρεξαν και κάλυψαν όλα τα κενά που δημιουργούνταν.    
Τα ειλικρινή συγχαρητήρια των ομάδων, ήρθαν για να μας κάνουν να αισθανθούμε καλύτερα και ειδικά τα λόγια της αρχηγού του Σαρωνικού Ιρένα ΤΖΙΝΙΕΡΗ: ''Σας ευχαριστούμε πολύ για όσα κάνατε για εμάς'', ήταν ο καταλύτης για να αποχωρήσουμε ευχαριστημένοι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...