Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

«Λύγισε» στο golden match η Εθνική ανδρών



«Λύγισε» στο golden match η Εθνική ανδρών
  Χωρίς επιβράβευση έμεινε η μεγάλη προσπάθεια της Εθνικής ανδρών του Μπιτς Βόλεϊ απέναντι στη Γερμανία, από την οποία γνώρισε την ήττα στον τελικό του 3ου γύρου του προ-Ολυμπιακού τουρνουά Continental Cup.

Μπροστά στις γεμάτες εξέδρες του Avant Garde Sports Club, στην Καρδία Θεσσαλονίκης, η Γερμανία υπερίσχυσε με 2-1 νίκες και κατέκτησε την πρωτιά στον Ε’ όμιλο, εξασφαλίζοντας από τώρα την συμμετοχή της στην τελική φάση του Continental Cup, που θα γίνει τον Ιούνιο του 2016 και όπου θα κριθούν τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Από την πλευρά της, η Ελλάδα θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία, μέσω της ημιτελικής φάσης του Continental Cup, που θα γίνει φέτος τον Σεπτέμβριο.

Αρχικά, οι Κοτσιλιάνος / Ζουπάνης έδειξαν τις δυνατότητές τους απέναντι στους Βάλκενχορστ / Βίντσαϊφ και επικράτησαν στο τάι μπρέικ (21-13, 18-21, 17-15), ενώ στο άλλο ζευγάρι οι Μπιλλήρης / Ρουμελιωτάκης ηττήθηκαν από τους Έρντμαν / Μάτιζικ με 2-0 σετ (21-17, 21-19) παρότι έδωσαν μεγάλη μάχη, ειδικά στο 1ο σετ, στο οποίο αντιστάθηκαν στα ίσια μέχρι το 16-16.

Έτσι, τα πάντα κρίθηκαν στο “golden match”, όπου οι Κοτσιλιάνος / Ζουπάνης αντιμετώπισαν τους Έρντμαν / Μάτιζικ, αλλά δεν είχαν δυνάμεις για να τους κοντράρουν και υπέκυψαν φυσιολογικά με 2-0 σετ (21-16, 21-13).

Η Εθνική ανδρών θα έπαιζε με τη Λευκορωσία για τη 2η / 3η θέση, με στόχο την επικράτηση, που θα τη φέρει σε ευνοϊκότερη θέση ενόψει της κατάρτισης των ομίλων της ημιτελικής φάσης του Continental Cup.
Οι Έλληνες αθλητές είχαν αντιμετωπίσει τους Λευκορώσους και στους ημιτελικούς του Σαββάτου (02/05), υπερισχύοντας με 2-1 νίκες. 
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...