Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Ο ΣΥΔΠΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΣΠΕΔΑ


Ο ΣΥΔΠΕ κατέκτησε την 1η θέση καθώς στον τελικό του final 4 μη ενεργών γυναικών Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. 2014-2015 νίκησε τον Πήγασο Χαϊδαρίου με 3-1 σετ στον τελικό που διεξήχθη την Κυριακή 7/6/2015 ώρα 21.00 στο 2ο κλειστό γυμναστήριο Χαϊδαρίου.
Τα σετ: 12-25,25-14,25-13,25-20. 
ΣΥΔΠΕ (ΚΙΤΣΙΟΣ-ΚΑΤΣΙΚΟΛΙΑΣ) : ΚΑΤΣΟΥΛΑ, JOHANEXHIAN, ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΣΙΔΕΡΗ(λ)/ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΕΤΑΞΑ(αρχηγός),ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΑΤΕΡΛΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ. 
ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ(ΠΑΝΙΔΗ) : ΞΥΠΟΛΙΤΑ (αρχηγός), ΤΣΕΡΕΜΗ, ΚΟΓΚΑΛΙΔΟΥ, ΤΑΣΟΥΛΑ, ΔΡΑΚΟΥΛΗ, ΝΤΟΥΛΜΑ, ΚΙΤΣΑΚΗ (λ)/ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΙΔΕΡΗ,  ΜΑΝΩΛΕΑ, ΚΑΡΒΕΛΗ, ΣΑΡΡΗ, ΛΑΡΕΤΖΑΚΗ
Διαιτητές: Παπαχατζής Πέτρος, Μαριδάκης Παναγιώτης.
Στον μικρό τελικό που προηγήθηκε, η ομάδα της SAP HELLAS νίκησε τον Πανιώνιο ΓΣ με 3-0 σετ (25-21,25-18,25-18) και κατέκτησε την 3η θέση.
ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ FINAL 4 ΜΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ: ΚΑΤΣΟΥΛΑ ΣΥΔΠΕ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ: JOHANEXHIAN ΣΥΔΠΕ
ΥΠΟΔΟΧΕΑΣ: ΛΕΚΚΑ SAP HELLAS
ΜΠΛΟΚΕΡ: ΔΡΑΚΟΥΛΗ ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
MVP: JOHANEXHIAN ΣΥΔΠΕ 
Στο γήπεδο παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Σελέκος Μιχάλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Γκανά Αγγελική, Βορέας Κώστας και Ντηνιακός Βαγγέλης, ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ  Κογκαλίδης Γιώργος,  ο αντιπρόεδρος Μεταξάς  Δημήτρης , τα μέλη του ΔΣ  Δεσάντης Πλάτων και Σαρατσόπουλος Ρωμύλος, ο Τσάκωνας Θεοφάνης από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης, ο γεν.γραμματέας της ΟΔΒΕ Λάμπρος Κίτσιος, ο αντιπρόεδρος του ΣΥΔΠΕ ΔΑΠ Παπαστάμος Παναγιώτης και η ειδ.γραμμ. του ΣΥΔΠΕ ΔΑΠ Κωνσταντίνα Καντλή, καθώς επίσης και πλήθος φιλάθλων, αθλητών, παραγόντων, προπονητών και διαιτητών που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τους αγώνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...