Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ης ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ 3ου ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH VOLLEY

«Εμφύλιοι» για τελικό
  Ελληνικούς «εμφύλιους», και παιχνίδια χωρίς αύριο έχει το… μενού των αγώνων την Κυριακή 30 Αυγούστου, κατά την 3η ημέρα του 3ου Βαλκανικού τουρνουά Beach Volley Ανδρών - Γυναικών, που διεξάγεται στο Avant Garde Sports Club, στη Θεσσαλονίκη. 
 Μετά την ολοκλήρωση των 26 αγώνων σε κάθε ταμπλό προέκυψαν οι τέσσερις «μονομάχοι» του τίτλου σε άνδρες και γυναίκες. Στα ημιτελικά των ανδρών στις 12:00 θα κοντραριστούν οι Baytemur / Sekerci (TUR) με τους Raev / Hadzhiev (BUL), και στις 13:00 ακολουθεί ο ελληνικός «εμφύλιος» με τους Νιώπα / Παπαδημητρίου να αντιμετωπίζουν τους Κοτσιλιάνο / Ζουπάνη για μια… θέση στον τελικό του τουρνουά που είναι προγραμματισμένος για τις 17:00.

Στο μεταξύ οι Δημήτρης Νιώπας και Θοδωρής Παπαδημητρίου αναδείχθηκαν από σήμερα πρώτοι στην βαθμολογία του Balkan beach volleyball tour 2015, μετά τον αποκλεισμό των Βουλγάρων, Mitev / Kolev από τους συμπατριώτες τους, Raev / Hadzhiev. Η κορυφή στην ίδια κατηγορία στις γυναίκες δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη.

Παράλληλα μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της 2ης η
μέρας του 3ου Βαλκανικού τουρνουά Beach Volley, αναδείχθηκαν και οι τέσσερις διεκδικητές του τίτλου στις γυναίκες. Στον α’ ημιτελικό που έχει οριστεί για τις 10:00 οι Angelova / Mishonova (BUL) θα αντιμετωπίσουν τις Παρασκάκη / Τσοπούλου, και στις 11:00 ακολουθεί ακόμη ένας ελληνικός «εμφύλιος» με τις Κούρδογλου / Ματιάδη να «μάχονται» με τις Καραγκούνη / Μεθενίτη, με τις νικήτριες ομάδες να… κλείνουν θέση για τον απογευματινό τελικό που είναι προγραμματισμένος στις 18:00.
Ο αθλητής του συλλόγου μας Αλέξης Μεσσάλας με συμπαίκτη του το Σταυρακάκη στο σημερινό τους αγώνα δέχτηκαν την ήττα από τους Μονιάκη / Βανδώρο με 2-0 (21-17, 21-17)  και αποκλείστηκαν καταλαμβάνοντας την 9η θέση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...