Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

2ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΙΔΩΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΛΙΔΗΣ ΣΤΑ 46κ. ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΛΗΣ


Στιγμιότυπο από τον τελικό της κατηγορίας. Στιγμιότυπο από τον τελικό της κατηγορίας.
Επιτυχιών συνέχεια για τον Γιώργο Πιλίδη αυτή τη φορά στην κορυφαία αθλητική διοργάνωσης της χρονιάς, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων.
Το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των 46 κιλών ελευθέρας πάλης παίδων κατέκτησε ο Γιώργος Πιλίδης αθλητής του Μέγα Αλέξανδρου Ασπροπύργου στο Σεράγεβο της Βοσνίας όπου διεξάγετε το φετινό Παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Η πολύ καλή προπονητική κατάσταση του Πιλίδη φάνηκε είδη από το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπου αντί για το χάλκινο μετάλλιο που τελικά κατέκτησε θα μπορούσε κάλλιστα να είναι στον τελικό της κατηγορίας διεκδικώντας, και γιατί όχι κερδίζοντας, το χρυσό.
Το σερί των επιτυχιών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα άρχισε για τον έλληνα πρωταθλητή στο δεύτερο γύρο της κατηγορίας του, καθώς στον πρώτο γύρο ήταν bye, όπου επιβλήθηκε του Λευκορώσου Dzmitry YARMOLCHYK με τεχνική υπεροχή 4-0 (11-0).
Στην συνέχεια στον προημιτελικό με αντίπαλο τον Αιγύπτιο Gamal HAWAFY κέρδισε με 3-1 (8-4). Ο καθοριστικός αγώνας του Πιλίδη για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης δόθηκε με τον Ινδό Monu MONU τον οποίο κέρδισε με 3-1 (4-2) στον ημιτελικό του ομίλου του.
Ο συνδιεκδικητής του για το χρυσό μετάλλιο, ο έτερος φιναλίστ της κατηγορίας Ρώσος Aleksei KOPYLOV τελικά επιβλήθηκε του πρωταθλητή μας με τεχνική υπεροχή 0-4 (0-10), αφήνωντας τον Πιλίδη στην καθόλου ευκαταφρόνητη 2η θέση στο βάθρο των νικητών.
Επίσης σήμερα αγωνίστηκαν οι Δημήτριος Πουρουζίδης και Γέωργιος Γεωργιάδης στα 63 και 100 κιλά αντίστοιχα, φτάνοντας στα ρεπεσάζ χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν. Ο Θεόδωρος Κυριακίδης στα 76 κιλά παρότι κέρδισε στον πρώτο γύρο έχασε στον δεύτερο χωρίς κάποια συνέχεια, ενώ ο Χρήστος Σκόνδρας στα 54 κιλά αποκλείστηκε μετά από ήττα στον προκριματικό από τον Γεωργιανό αντίπαλό του.
Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλη την ελληνική αποστολή για την παρουσία της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και την υπερπροσπάθεια που καταβάλουν κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες.
palema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...