Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

3ες ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΟΙ ΜΠΟΖΗ / ΚΛΩΝΑΡΙΔΟΥ ΣΤΑ 470 ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ


Πήραν φόρα και δεν λένε να σταματήσουν. Μπόζη και Κλωναρίδου, μετά το αργυρό στο παγκόσμιο των 470 που έγινε στη Θεσσαλονίκη, κατέκτησαν και το χάλκινο στο ευρωπαϊκό.
Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων που έγινε στο Μπούργκας της Βουλγαρίας, το ελληνικό δίδυμο διέπρεψε και πάλι στην κατηγορία των 470 (μία από τις πιο δυνατές της ελληνικής ιστιοπλοΐας).
H Μαρία Μπόζη και η Ραφαηλίνα Κλωναριδου του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, με 70 βαθμούς ποινής κέρδισαν το ιταλικό πλήρωμα των Ντι Σάλε και Ντουμπίνι που είχε 71 βαθμούς, στο… νήμα. Το δεύτερο ελληνικό πλήρωμα με τις Κατερίνα Ταβουλάρη και Φωτεινή Κουτσούμπου κατέλαβε τη 15η θέση.
Οι δύο πρώτες θέσεις, κατελήφθησαν από τα ισπανικά πληρώματα των αδελφών Ραβετλάτ με 45 βαθμούς πονής και των Μας-Μπαρσέλο με 65 βαθμούς ποινής.
Στην κατηγορία 470 των νέων ανδρών, το δίδυμο Αλέξανδρος Καββάς και Ακύλας Δρούγκας κατέλαβαν την 5η θεση, οι Κωνσταντίνος Καζάντζης, Ιωάννη Δέλλιος την 29η και οι Μιχάλης Μιχαηλίδης, Κυριάκος Σαρίδης την 47η.
Στην κατηγορία 420 Κ17 οι Άγγελος Αρβανίτης, Φάνης Κανάκαρης ήταν 6οι, οι Ηλίας Φαφαλιός, Παναγιώτης Μαγουλάς 17οι και οι Χρήστος Μπομπότας, Δημήτρης Παππάς 29οι.
Στην όπεν κατηγορία των 420, οι Σουζάνα Ιόλη Μπακατσιά, Νικολέτα Ευσταθία Παπαγεωργίου ήταν 9ες, οι Νίκος Μπριλάκης, Γιώργος Καραδήμας 10οι, οι Ευαγγελία Δρούγκα, Έυα Μαρία Βαρδάλη 12ες, οι Βασίλης Γουργιώτης, Επαμεινώνδας Ορέστης Μπάτσης 17οι, οι Πέτρος Μαμούνης, Δημήτρης Τάσσιος 32οι και οι Νίκος Πατέλης, Γιώργος Δαφεράρας 76οι.

sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...