Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ O ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΣ ΜΠΑΛΩΝ

Παραδόθηκε σήμερα το πρωί στο γυμναστήριο μας, το πρώτο από τα πολλά μηχανήματα που θα βοηθήσουν στις προπονήσεις μας, μέσω της συμφωνίας μας με τη STAR VOLLEY ACADEMY.
Πιστοί στις δεσμεύσεις τους οι άνθρωποι της Ακαδημίας, προχώρησαν στην κίνηση αυτή της αγοράς του μηχανήματος από τις Η.Π.Α., ξεπερνώντας τις απίστευτες διαδικασίες που υπάρχουν για τη χώρα μας με τα capιtal controls.  
Αξίζει να σημειωθεί ότι το μηχάνημα αυτό, είναι το τελευταίο μοντέλο της εταιρίας sportsattack

και το πρώτο που εξάγουν στην Ευρώπη.
Το συγκεκριμένο μηχάνημα, είναι ο εκτοξευτής μπαλών και θα βοηθήσει ιδιαίτερα, όλους τους αθλητές - ριες στη βελτίωση της υποδοχής τους. Στο πρόγραμμα του, σου επιτρέπει να δώσεις πάρα πολλές παραλλαγές στο σέρβις, από ταχύτητα, κυματισμό, ύψος κλπ.
Ήδη, το μηχάνημα μονταρίστηκε, τοποθετήθηκε και έγιναν και οι πρώτες δοκιμαστικές επαφές, με κάποιους - πάλαι ποτέ - ειδήμονες της υποδοχής (!!!) να αποτυγχάνουν οικτρά. Ευτυχώς δεν υπάρχει βίντεο.
Από την πλευρά μας, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον ακούραστο υπεύθυνο της Ακαδημίας κ. Βασίλη ΤΖΩΡΤΖΗ, για την προσφορά του αυτή και τώρα απομένει από τους αθλητές - ριες, να αποδείξουν ότι θα αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλιά και θα βελτιωθούν θεαματικά. 
Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται να παραδοθούν και τα υπόλοιπα βοηθητικά μηχανήματα για εξάσκηση στην πάσα, το μπλοκ, την επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...