Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

«Kαι η αγάπη πάλι θα καλεί»: Mια συναυλία για τον Θάνο Ανεστόπουλο

Διάφανα Κρίνα, Γιάννης Αγγελάκας, Last Drive και Αλκίνοος Iωαννίδης θα δώσουν το παρών

«Kαι η αγάπη πάλι θα καλεί»: Mια συναυλία για τον Θάνο ΑνεστόπουλοΤρεις μήνες πριν, ο Θάνος Ανεστόπουλος είχε κάνε γνωστό πως πάσχει από καρκίνο. Mε αφορμή αυτό το δυσάρεστο γεγονός γεννήθηκε η ιδέα μιας μεγάλης μουσικής συνάντησης.

Συναυλία με τίτλο «Kαι η αγάπη πάλι θα καλεί», όπως και ο τίτλος ενός από τους καλύτερους δίσκους (και τελευταίου) των Διάφανων Κρίνων, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Μια μουσική γιορτή για την αγάπη, την υγεία, τη φιλία και την αλληλεγγύη.

Οι φίλοι ανταποκρίθηκαν και το αποτέλεσμα είναι η επανασύνδεση των Διάφανων Κρίνων μετά από επτά χρόνια και με πλήρη την αρχική τους σύνθεση. Μαζί τους ο Γιάννης Αγγελάκας, οι Last Drive και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.  

thanosanestopoulos
Η προπώληση ξεκινά τη Δευτέρα. Tα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στην προπώληση και 12 ευρώ στο ταμείο. Διάθεση: Ticket House, καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload, Media Markt, και το www.viva.gr.
rocking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...