Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Η ομάδα στελεχών της Πρότυπης Ακαδημίας STAR VOLLEY

Το τελευταίο διάστημα καθώς έχει αρχίσει να υλοποιείται το 3ετές πλάνο και να εκδιπλώνονται συγκεκριμένες δράσεις της Πρότυπης Ακαδημίας STAR VOLLEY,  έχουμε δεχθεί αρκετά ερωτήματα για το ποιοι αποτελούν και στελεχώνουν την ομάδα της Ακαδημίας αφού είναι πλέον εμφανές ότι τόσο ο αριθμός όσο και ο βαθμός καινοτομίας και επαγγελματισμού αυτών των ενεργειών, απαιτούν μια πολυάριθμη ομάδα υποστήριξης.
Πρέπει να τονίσουμε ότι μια από τις βασικές αρχές της Ακαδημίας υπήρξε από την πρώτη στιγμή η πλήρης και άμεση επικοινωνία σχετικά με θέματα εκπροσώπησης, ρόλων και αρμοδιοτήτων των εμπλεκομένων αλλά και προγραμματισμού και απολογισμού των δράσεων της Ακαδημίας η οποία σκοπό έχει να προτείνει ένα νέο επαγγελματικό πλαίσο στο χώρο ανάπτυξης των υποδομών του ερασιτεχνικού βόλλευ. Για το λόγο αυτό κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου (Ιούνιος 2015), ανακοινώσαμε δημόσια τη σύνθεση και τα ονόματα της ομάδας. Για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να παραστούν σε αυτή την ενημέρωση ή να επισκεφθούν τον επίσημο ιστότοπο της Ακαδημίας (www.starvolley-academy.gr) στον οποίο αναρτώνται όλα τα σχετικά Δελτία Τύπου, με ιδιαίτερη χαρά σας γνωρίζουμε τα μέλη της ομάδας της Πρότυπης Ακαδημίας STAR VOLLEY τα οποία τα ενώνει η αγάπη και το ενδιαφέρον τους για το άθλημα του volley και η εθελοντική τους προσφορά σε αυτό με το οποίο ασχολούνται.
Τους ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για άλλη μια φορά για τη συμμετοχή τους σε αυτή την ομαδική προσπάθεια όπως επίσης και τις οικογένειές τους για την υποστήριξή τους σε όλους εμάς που εθελοντικά προχωρήσαμε σε αυτό το νέο εγχείρημα που αποσκοπεί στην αναβάθμιση του επιπέδου των αθλητών και αθλητριών των συλλόγων με τους οποίους συνεργαζόμαστε αλλά και γενικότερα και στην ανάδειξη του ερασιτεχνικού volley στην Ελλάδα.

Πρώτοι μεταξύ ίσων με διακριτούς ρόλους, εμπιστοσύνη στην απαιτούμενη πρωτοβουλία για την υλοποίηση συμφωνημένων  δράσεων αλλά και συλλογική ευθύνη στη λήψη αποφάσεων όπως ακριβώς απαιτεί μια «δεμένη» και αποτελεσματική ομάδα διοίκησης.

Επιτροπή Talent Management

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινώσουμε την οργάνωση, στελέχωση και λειτουργία μιας σημαντικής Επιτροπής η οποία αναφέρεται στην επαγγελματική διαχείριση των διαδικασιών αναγνώρισης και ανάδειξης ταλέντων σε τέσσερις μεγάλες γεωγραφικές περιοχές.
Μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες για τα στελέχη της Ακαδημίας, στα επισυναπτόμενα Βιογραφικά Σημειώματα (CVs) που παρατίθενται στο τέλος της ανακοίνωσης.
Οι υπηρεσίες υποστήριξης της Ακαδημίας STAR VOLLEY πλαισιώνονται απο την ομάδα Πληροφορικής που παρέχει η εταιρεία EUTRAIN και η εταιρεία Πληροφορικής 3A που σε συνεργασία με την Ακαδημία STAR VOLLEY ανέπτυξε την Ειδική Μηχανογραφική εφαρμογή sports management (ATHLESIS).
      
Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τους Χορηγούς Επικοινωνίας της Ακαδημίας STAR VOLLEY για την περίοδο 2015-2016.
ΜΕΕΤ ΤΗΕ ΤΕΑΜ !


Βασίλης Τζώρτζης
Διευθυντής Πρότυπης Ακαδημίας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...