Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΕΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ''ΚΑΛΟΥΣΟΣ''

Μία ακόμα πολύ συμφωνία επετεύχθη σήμερα από το τμήμα πετοσφαίρισης του συλλόγου μας.
Συγκεκριμένα, εξασφαλίστηκε η προμήθεια όλων των ειδών φυσικοθεραπείας, thera-band, fitness, επιδεσμικά και αναλώσιμα που θα χρειαστεί ο σύλλογος μας κατά τη διάρκεια ολόκληρης της περιόδου σε όλα τα τμήματα, από την εταιρία αθλητικοιατρικών προιόντων ΄΄ΚΑΛΟΥΣΟΣ - ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ'', η οποία εδρεύει στο Μοσχάτο, οδός Γράμμου 29 (πρώην Ελ. Βενιζέλου) Τηλ. 2107752048 Fax. 2109430292
Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε και στον ιστότοπο kalousos.gr
Η εταιρεία ΚΑΛΟΥΣΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, δραστηριοποιείται σε όλη την επικράτεια για περισσότερο από 20 χρόνια στο χώρο των ιατρικών μηχανημάτων και αναλωσίμων υλικών εστιάζοντας στους τομείς της Καρδιολογίας και Φυσικοθεραπείας.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της έχει γίνει ευρέως γνωστή για τη συνέπεια, την αξιοπιστία και την υποστήριξη που προσφέρει στους συνεργάτες της.
Για τον τομέα της φυσικοθεραπείας, της αθλητιατρικής και της άσκησης η εταιρεία είναι πάντα σε θέση να εξασφαλίσει εξειδικευμένα αναλώσιμα, προϊόντα σωματικής ευεξίας, άσκησης - αποκατάστασης, επιδεσμικό υλικό και πολλά άλλα.
Στόχος είναι να παρέχουν στον φυσικοθεραπευτή, τον γυμναστή, τον φυσίατρο, τον αθλητίατρο και τα σωματεία, μία ευρεία γκάμα αξιόπιστων και πιστοποιημένων υλικών ώστε να διασφαλίζεται η ορθή και αποτελεσματική λειτουργία τους.
H οργανωτική δομή, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα και την ευρεία γκάμα των προϊόντων, εφοδιάζει με ευελιξία και επιτρέπει την άμεση απόκριση σε κάθε είδους ανάγκη.
Υπεύθυνοι για την οργάνωση και λειτουργία της εταιρείας είναι τα αδέρφια Γιώργος και Θοδωρής Καλούσος, τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.
  • Η εταιρεία αποτελεί χορηγό της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής μετά την προσφορά αναλώσιμου υλικού φυσικοθεραπείας και συσκευών ηλεκτροθεραπείας για τις ανάγκες της Ελληνικής αποστολής στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες ''Μπακού 2015''. Διαβάστε την επιστολή της ΕΟΕ ΕΔΩ

  • Είναι συνεργάτης της πρώτης ομάδας και των ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, συμβάλλοντας στην άρτια προετοιμασία των αθλητών της ομάδας. Πρόκειται για την προμήθεια επιδεσμικού και αθλητιατρικού υλικού της εταιρείας Sixtus. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ & ΕΔΩ

  • Είναι αποκλειστικός χορηγός της Ελληνικής Φυσικοθεραπευτικής Εταιρείας Αλγολογίας (Ε.Φ.Ε.Α.) στο πρόγραμμα εκπαίδευσης Βελονισμού για τη Διαχείριση του Μυοσκελετικού Πόνου.

  • Είναι χορηγός του Σεμιναρίου Master Workshop "Sports Combination Taping I + II" που διοργανώνει η H-OMT.D

  • Είναι χορηγός της Άρθρωσις Λογοθεραπεία - Χειροπρακτική στα προγράμματα εκπαίδευσης Ελαστικής Περίδεσης και Αθλητικής Περίδεσης.

  • Είναι χορηγός του KAYAK GREECE το οποίο μέσα από τις εκδηλώσεις του κάθε χρόνο σε  διαφορετικές πόλεις, θα επιδιώξει την καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος καθώς και την προώθηση του αθλήματος canoe-kayak, της κοινωνικής και φιλανθρωπικής προσφοράς, της οικολογικής συνείδησης, του εθελοντισμού, του «ευ ζην» αλλά και την ανάδειξη ιστορικών πόλεων και τουριστικών προορισμών της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...