Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

To Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου υποστηρίζει την Πρότυπη Ακαδημία Star Volley και το τμήμα volley της Δραπετσώνας

Ο ΟΜΙΛΟΣ IATPIKOY ΑθΗΝΩΝ είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους στην Ελλάδα που μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένεs υπηρεσίεs υγείαs, σε όλη την επικράτεια.
Το ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, Νοσοκομειακn Μονάδα του μεγαλύτερου Ομίλου παροχns υπnρεσιών υγείαs στnν Ελλάδα, προσφέρει στους αθλητές και τις αθλήτριες του αθλnτικού συλλόγου ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, τιs ακόλουθεs  πολύ σημαντικές παροχέs υποστηρίζοντας εμπράκτως το αναπτυξιακό έργο της Ακαδημίας STAR VOLLEY:

Δωρεάν απεριόριστεs ιατρικέs επισκέψειs
στουs εφnμερεύοντεs ιατρούs των εξωτερικών ιατρείων του Ιατρικού Π.Φαλήρου (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπαιδικού και Χειρουργό), 24 ώρεs το 24ωρο, 365 ημέρεs το χρόνο.
Σημαντική έκπτωση στιs επισκέψειs στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία
σε όλεs τιs ειδικότnτεs στο Ιατρικό Π.Φαλήρου (Δευτέρα- Παρασκευή με τnλεφωνικό ραντεβού).
Μεγάλη έκπτωση στιs Διαγνωστικέs Εξετάσειs στα εξωτερικά ιατρεία
του Ιατρικού Π.Φαλήρου, με τnν ποιότnτα και τnν αξιοπιστία  που εγγυάται  ο Όμιλοs του Ιατρικού Αθnνών (αξονικέs τομογραφίεs, μαγνnτικέs τομογραφίεs, Triplex και ΡΠ-cτ κλπ.)
Δωρεάν χρήση τηs Υπηρεσίαs των ασθενοφόρων EMS (εντόs Νομού Αττικήs) σε περίπτωσn έκτακτns εισαγωγns αθλήτών και αθλhτριών της Ακαδημίας και του συλλόγου στο Ιατρικό Π.Φαλήρου. Να σnμειωθεί ότι n υπnρεσία EMS είναι n μοναδική στην Ελλάδα πιστοποιnμένn με IS0-900 1:2008.
Έκπτωση 10% στα έξοδα νοσηλείαs στο Ιατρικό Π.Φαλήρου (εξαιρουμένων φαρμάκων, υλικών  και αμοιβών ιατρών) σε περίπτωσn που δεν καλύπτονται  100% από τnν ασφαλιστική εταιρεία που ασφαλίζει τον αθλητή / αθλήτρια. Επιπλέον, για τα έξοδα νοσηλείαs, μπορεί να γίνει χρήση ΕΟΠΥΥ σε όλεs τιs κλινικέs  του Ομίλου.
Ιδιαίτερα προνομιακέs τιμέs σε check-up για άνδρεs και γυναίκεs (Basic)
Μια ιδιαίτερα σημαντική παροχή του Ομίλου και του Ιατρικού Παλαιού Φαλήρου είναι το γεγονός ότι οι παραπάνω παροχέs ισχύουν και για τα μέλη των οικογενειών του ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (Α' βαθμού συγγενείαs).


Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι ευδιάκριτη η κοινωνική ευθύνη και η ευαισθησία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών η οποία έμπρακτα υποστηρίζει το αναπτυξιακό αθλητικό και κοινωνικό ο έργο της Ακαδημίας Star volley  και του αθλητκού συλλόγου Δραπετσώνας. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του Ομίλου για την υποστήριξη στο έργο στο έργο της Ακαδημίας.
Ευχόμαστε στους αθλητές και τις αθλήτριες της Ακαδημίας Star Volley και τους αθλητικού συλλόγου καθώς επίσης και τις οικογένειές τους να το αξιοποιήσουν κατάλληλα αποκομίζοντας το αίσθημα της ασφάλειας και της φροντίδας σε όποια περίπτωση και αν χρειαστεί μέσω της συνεργασίας και της παροχής ιατρικών υπηρεσιών με έναν από τους μεγαλύτερους ιατρικούς Ομίλους στην Ελλάδα.
Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις για την ταυτοποίηση των δικαιούχων, μπορείτε να αναζητήσετε από τους υπεύθυνους του τμήματος volley στο Κλειστό Γήπεδο Δραπετσώνας Αρ. Παπαμιχαήλ καθώς επίσης και στην προγραμματισμένη σε λίγο καιρό συνάντηση ενημέρωσης της διοίκησης του τμήματος volley με τους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών και αθλητριών.
Βασίλης Τζώρτζης
Διευθυντής Aκαδημίας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...