Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ - ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ - ΡΙΩΝ

Από την Επιτροπή Διοίκησης Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας, ανακοινώνεται ότι η συγκέντρωση των γονέων των αναπτυξιακών τμημάτων - 1η για τη φετινή περίοδο -  προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα 05 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στον 3ο όροφο του δημαρχείου Δραπετσώνας.
Σκοπός της συγκέντρωσης είναι η ανάπτυξη της σχέσης μας με τη STAR VOLLEY ACADEMY, η ενημέρωση για τη φετινή λειτουργία των τμημάτων, τις παροχές του συλλόγου, τις αμφότερες υποχρεώσεις, ο διαχωρισμός των τμημάτων, αλλά πάνω απ΄ όλα να ακούσουμε τους γονείς για τις παρατηρήσεις τους, τις προτάσεις τους και τις σκέψεις τους.
Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, θα γίνει ενημέρωση για ιατρικά θέματα από το ΠΑΡΟΝ CLUB, κλιμάκιο του οποίου την Τετάρτη 07 Οκτωβρίου από τις 17:30, θα μας επισκεφτεί στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', ώστε να εξεταστούν με συγκεκριμένα ανά τμήμα ραντεβού - τα οποία θα ανακοινωθούν αργότερα - όλοι-ες οι αθλητές - ριες του συλλόγου μας και να σφραγιστούν τα δελτία αθλητικής ιδιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...