Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΕΣΠΕΡΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΑΝΤΡΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Ηλίας ΚΛΩΝΟΣ
Την πρόκριση του στον τελικό του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ - μετά από το 2010, όταν και κατακτήσαμε το τρόπαιο - πανηγύρισε το αντρικό μας τμήμα, μετά τη σημερινή του εκτός έδρας νίκη επί του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΥ με 0-3 (19-25, 17-25, 18-25).
Η ομάδα μας, έπαιξε καλό βόλει και δε δυσκολεύτηκε στην επικράτηση της, παρ΄ ότι ο Έσπερος, παρουσίασε σθεναρή αντίσταση.
Και στα τρία σετς, η Δραπετσώνα έχτιζε μια διαφορά την οποία με την πάροδο του χρόνου, διεύρυνε.
Μοναδικά σημεία που ο Έσπερος πλησίαζε κοντά στο σκορ, ήταν στο 15-18 του 1ου και στο 14-17 του 2ου σετ, σημεία στα οποία η Δραπετσώνα επιτάχυνε ξαναπέρνοντας μεγάλες διαφορές για να κλείσει τα σετς.
Tώρα στον τελικό θα συναντήσουμε το νικητή του αγώνα Αρμενικής - Πετρούπολης, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25/11. 
Ένα σημαντικό ακόμα γεγονός, είναι ότι με τη σημερινή μας νίκη, πήραμε παράλληλα και το εισιτήριο πρόκρισης και στο κύπελο Ελλάδας - όπως και το γυναικείο μας τμήμα - εκεί όπου μπαίνουν πια και οι ομάδες της Α2 και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακρυά γίνεται, για να φιλοξενήσουμε στο γήπεδο μας, μεγάλες ομάδες.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Παπαστάμου και Τσάκα.
ΕΣΠΕΡΟΣ: (-) Κοτοματάς, Ιωάννου, Μαρκόπουλος Ηλ., Παναγιωτίδης, Κεμερίδης, Βανδαράκης, Μανάτος (λ), Μαρκόπουλος Αγγ., Καλλίλας, Δρακόπουλος.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζημιχάλης) Μαρμαρινός, Κλώνος, Παυλίδης, Μπουλγάρου, Κογκαλίδης, Μπαλτάσης, Αντωνιάδης (λ), Λαγογιάννης, Ανδρεόπουλος, Μεσσάλας, Στρατηγός, Γιωτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...