Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

H Amy Lee διασκευάζει το "With Or Without You" των U2

H Amy Lee διασκευάζει το 'With Or Without You' των U2 Η τραγουδίστρια των Evanescence εγκαινίασε το νέο κανάλι της στο YouTube με διασκευή στους Portishead

Η AmyLee διέθεσε μέσω YouTube και από το προσωπικό της κανάλι, τη διασκευή στο "With Or Without You" των U2. Ακούστε την από εδώ.

Η 34χρονη Αμερικανίδα δήλωσε πως... ονειρεύτηκε αυτή τη διασκευή. «Πολλές φορές μου συμβαίνει. Αυτή η πιο σκοτεινή εκδοχή του αγαπημένου μου τραγουδιού έπαιζε στο κεφάλι μου όταν ξύπνησα. Έτρεξα για να ηχογραφήσω τα φωνητικά και τα synths για να μην τα ξεχάσω».

Η Amy Lee είδε πρόσφατα τους U2 στη Νέα Υόρκη και η εμφάνισή τους την έκανε ανυπόμονη για να ανέβει ξανά στη σκηνή. Τρεις εβδομάδες πριν, η τραγουδίστρια εγκαινίασε το κανάλι της με τη διασκευή στο "It's A Fire" των Portishead. Ακούστε το εδώ.

Οι Evanescence επιστρέφουν μετά από τρία χρόνια στις συναυλίες, παίζοντας στο Ozzfest της Ιαπωνίας σε λίγες μέρες ενώ θα ακολουθήσουν λίγες επιλεγμένες πόλεις στις ΗΠΑ. 
rocking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...