Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΑΝΤΩΝΗ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ χρυσός χορηγός των τηλεοπτικών εκπομπών της Ακαδημίας STAR VOLLEY για την αθλητική περίοδο 2015-2016


Η πρώτη τηλεοπτική παραγωγή στην Ελλάδα με τίτλο “ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ VOLLEY ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ” με θέματα εστιασμένα στο χώρο των υποδομών του volley είναι γεγονός και σε λίγες ημέρες ξεκινάει η παρουσίασή της.
Δεν πειράζει αν ξεφύγαμε σχετικά απο τον αρχικό προυπολογισμό  και αν τελικά αφιερώσαμε ως ομάδα (Ακαδημία STAR VOLLEY, παραγωγός sportshero.gr και το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση του αθλητικού  συλλόγου ΔΑΣ Δραπετσώνας) συνολικά σχεδόν τριπλάσιο χρόνο και προσπάθεια από αυτή που είχαμε αρχικά προδιαγράψει για να δημιουργήσουμε αυτό το νέο για την Ελληνική πραγματικότητα «τηλεοπτικό προιόν». Η αλήθεια είναι ότι όσο προχωρούσαμε την υλοποίηση αυτής της μοναδικής προσπάθειας, μας συνεπήρε αρκετές φορές ο πρωτοποριακός χαρακτήρας και σχεδιασμός και το αρχικό όραμα με αποτέλεσμα να μην προχωρήσουμε σε εκπτώσεις αλλά αντιθέτως να ενσωματώσουμε νέες ιδέες και θεματολογίες. Το αποτέλεσμα θεωρούμε ότι αξίζει και το προσφέρουμε σε κάθε φίλο και ενδιαφερόμενο και φυσικά στους αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας και του ΔΑΣ Δραπετσώνας.
Όλα τα πάρα πάνω ΔΕ θα ήταν δυνατόν να υλοποιηθούν και να προγραμματιστεί η τηλεοπτική εκπομπή σε σταθερή ροή παραγωγής μέχρι τον Ιούνιο 2016, αν το μοναδικό αυτό εγχείρημα της Ακαδημίας  STAR VOLLEY δεν το «αγκάλιαζαν» και δεν το υποστήριζαν οι χορηγοί της εκπομπής.
Ιδιαιτέρως αναφερόμαστε στο χρυσό χορηγό κ. Αντώνη Χρυσό και την ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΑΝΤΩΝΗ ΧΡΥΣΟΥ, μια από τις μεγαλύτερες επιθεωρήσεις πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, με την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξη του οποίου, δόθηκε η δυνατότητα της παραγωγής και παρουσίασης της τηλεοπτικής εκπομπής για όλη τη διάρκεια της αθλητικής περιόδου που διανύουμε – μέχρι τον Ιούνιο 2015.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...