Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Η πρώτη τηλεοπτική εκπομπή για το αναπτυξιακό volley στην Ελλάδα από τη STAR VOLLEY ACADEMY

Πριν λίγο καιρό είχαμε επικοινωνήσει ότι η Ακαδημία Star Volley επενδύει σταθερά και με συγκεκριμένο πρόγραμμα στην ανάδειξη των υποδομών volley στην Ελλάδα με ένα νέο πρωτοπορειακό «τηλεοπτικό» προιόν.
Σήμερα, και μετά από πολύ μεγάλη προεργασία και προετοιμασία, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την παραγωγή και παρουσίαση της τηλεοπτικής εκπομπής με τίτλο «ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ VOLLEY ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ». Όπως φανερώνει και ο τίτλος της εκπομπής η συγκεκριμένη τηλεοπτική παραγωγή αφορά αποκλειστικά το χώρο των υποδομών του αναπτυξιακού volley και θα επικεντρωθεί - στην πρώτη φάση - στην ένωση της ΕΣΠΕΔΑ λόγω της στρατηγικής συνεργασίας της Ακαδημίας STAR VOLLEY με τον αθλητικό σύλλογο και το τμήμα volley της Δραπετσώνας.

Η προσπάθεια αποτελεί την πρώτη υλοποίηση τηλεοπτικού προιόντος στο χώρο του αναπτυξιακού volley στην Ελλάδα και φιλοδοξεί να ενημερώσει και να αναδείξει τις δυνάμεις εκείνες του ερασιτεχνικού αθλητισμού οι οποίες σε πείσμα των καιρών, εργάζονται με πάθος και όραμα προς όφελος του αθλήματος.
Χορηγός της τηλεοπτικής εκπομπής είναι η Πρότυπη Ακαδημία STAR VOLLEY η οποία προσφέρει το τηλεοπτικό προιόν στους φίλους και υποστηρικτές του ερασιτεχνικού volley στην Ελλάδα και ειδικότερα στο χώρο των υποδομών αλλά κυρίως στους μεγάλους πρωταγωνιστές του αθλήματος που είναι οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες volley.

Την παραγωγή της τηλεοπτικής εκπομπής που θα παρουσιάζεται διαδικτυακά δύο φορές κάθε μήνα μέχρι την ολοκλήρωση της φετεινής αθλητικής περιόδου volley το Μάιο 2016, ανέλαβε το sportshero.gr και η ομάδα του κ. Γιώργου Νιφλή με ένα εντυπωσιακό δίκτυο συνεργατών-τεχνικών και με σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό που εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα του επιδιωκόμενου αποτελέσματος.

Το σημαντικό σημείο που πρέπει να επικοινωνήσουμε είναι η απόφαση να προβάλλουμε και να αναδείξουμε παράλληλα με τις δράσεις των αθλητών και των αθλητριών της Ακαδημίας Star Volley Δραπετσώνας, το έργο προβολής και άλλων αθλητικών σωματείων (τμήματα volley).

Εκτός των άλλων η εκπομπή θα περιέχει ειδικά αφιερώματα σε αθλητές και αθλήτριες και αγωνιστικές ομάδες από το χώρο των υποδομών, ενημέρωση για την εξέλιξη των αγωνιστικών κατηγοριών της Ένωσης, συνεντέυξεις και αφιερώματα στους πρωτεργάτες του αθλήματος με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το αρχείο τους, απαντήσεις σε θέματα κανονισμών, αναφορά σε ειδικές δράσεις εθελοντισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης και πάνω από όλα πλούσια εικόνα απο αγωνιστική δράση και στιγμιότυπα από επιλεγμένους αγώνες από αγωνιστικές ομάδες υποδομών (νεανίδων, εφήβων, κορασίδων, παίδων, παγακορασίδιων, παμπαίδων και τουρνουά ακαδημιών junior) και πολλές εκπλήξεις …. !
Η υλοποίηση αυτού του μοναδικού εγχειρήματος για τα Ελληνικά δεδομένα – το οποίο για να παράξει το επιδιωκόμενο υψηλών προδιαγραφών αποτέλεσμα το οποίο έχουμε προδιαγράψει - δε θα ήταν δυνατον να πραγματοποιηθεί αν δε στηριζόμασταν στην ευγενική οικονομική χορηγία και υποστήριξη των χορηγών μας που για άλλη μια φορά μας εμπιστεύθηκαν και υποστηρίζουν ένα πρωτοπορειακό εγχείρημα για την αθλητική περίοδο 2015-2016 και οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι:
·        η Εθνική Ασφαλιστική και ο Διευθυτής μιας από τις μεγάλυτερες Επιθεωρήσεις της Εθνικής Ασφαλιστικής ο κ. Αντώνης Χρυσός.

·        η εκπαιδευτική εταιρεία Eutrain, πάροχος υψηλού επιπέδου επαγγελματικής εκπαίδευσης στελεχών επιχερήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

·        δύο (2) χορηγοί, από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κλάδο που δραστηριοποιούνται, που επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους,
         ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΘΕΡΜΑ !
         
Οι τηλεοπτικές εκπομπές ευελπιστούν να κρατήσουν συντροφιά και να ενημερώνουν όλους τους φίλους και υποστηρικτές του αναπτυξιακού volley για όλο το διάστημα της αθλητικής περιόδου μέχρι τον Ιούνιο 2016 μεταφέροντας όλα τα νέα και πολλά ενδιαφέροντα από το χώρο των υποδομών.
Ελπίζουμε να φανούμε χρήσιμοι και να συνεισφέρουμε στην αναβάθμιση του αναπτυξιακού volley στην Ελλάδα.
Δεν ξεχνάμε πως για εμάς στην Ακαδημία STAR VOLLEY, ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι κάτι πολύ πάρα πάνω από την προσφορά εξειδικευμένων υπηρεσιών.
Αφορά πρωτίστως την ανάδειξη της προσωπικότητας, της παιδείας και τελικά της ίδιας της κοινωνίας μέσα από τις αναπτυξιακές προσπάθειες των νεαρών αθλητών και αθλητριών.

Τις αμέσως προσεχεις ημέρες θα είμαστε σε θέση να σας επικοινωνήσουμε το πρόγραμμα και τα περιεχόμενα της 1ης διαδικτυακής τηλεοπτικής εκπομπής για το αναπτυξιακό volley όσον αφορά την Ακαδημία STAR VOLLEY, τον αθλήτικο σύλλογο της Δραπετσώνας και αθλητικά σωματεία της ΕΣΠΕΔΑ !
Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε ΟΛΑ τα μέσα επικοινωνίας στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και του volley ειδικότερα για την επικοινωνία και προβολή της προσπάθειας της Ακαδημίας Star Volley για την αναβάθμιση του μοντέλου των προσφερόμενων υπηρεσιών στους αθλητές και αθλήτριες και τις οικογένειές τους.
Βασίλης Τζώρτζης
Διευθυντής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...