Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 1η ΣΧΟΛΗ ΠΑΣΑΔΟΡΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΠΙΛΙΑΝΑ ΓΚΛΙΓΚΟΡΟΒΙΤΣ

Περισσότεροι από 40 πασαδόροι ακαδημιών από όλη την Αττική, έλαβαν μέρος στην 1η Σχολή Πασαδόρων που διοργάνωσε ο ΔΑΣ Δραπετσώνας και η Star Volley Academy με επικεφαλής την προπονήτρια του ΔΑΣ Δραπετσώνας Όλγα Χατζηδημητρίου και με την καθοδήγηση της κορυφαίας πασαδόρου της Α1 γυναικών Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς. 
Από τις 25 έως τις 27 Απριλίου 2016 οι αθλητές και αθλήτριες που παρακολούθησαν την Σχολή πέρασαν από την θεωρία στην πράξη, με πολύ ομαλό τρόπο.  
Προτεραιότητα των διδασκόντων ήταν να τους δείξουν τον σωστό τρόπο σκέψης και τις βασικές αρχές της πρακτικής εξάσκησης, προκειμένου να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, καθώς η θέση του πασαδόρου είναι η πιο απαιτητική από τις υπόλοιπες σε μια ομάδα βόλεϊ.
Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους, να δουν τα λάθη τους και τους τρόπους να τα διορθώσουν και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...